Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥(FİYAT DÜŞTÜ) Strong M2-Pro Rainbow 2 Bakır Borulu Soğutucu🔥189 TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Ayaz
Ürün bugün geldi, montajını az önce yaptım. Gayet kolay taktım. Fanın ledleri kendi kafasına göre kademeli olarak parlaklaşıp kısılıyor. Neden anlamadım. 3 pinli bir girişi var, anakartta taktığım yer 4 pinliyi destekliyor. Anakartın marka modeli Gigabyte B450M S2h rev1

Sanki işlemciye yük bindiğinde devir artıp led parlaklığı artıyor veya işlemciden yük azaldığında led parlaklığı azalıyor gibi.

Benden başka bu ürünü alıp takıp kullananlarda durum nedir?

Kısa bir youtube videosu da ekledim. Yardımcı olabilecek var mı?

hocam bende sabit çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes İpek
Arkadaşlar bu ürün geldi ama takamadım GİGABAYT B450M S2H modeline uyumsuz mu acaba bilen birisi aydınlatabilir mi?

Bünyamina

80+ Platinum
Arkadaşlar bu ürün geldi ama takamadım GİGABAYT B450M S2H modeline uyumsuz mu acaba bilen birisi aydınlatabilir mi?
Anakart kutusunun içinden şu parçaları alıp anakarta montajla. Sonrasında soğutucuyu takabilirsin.

Ekler

• 23424123.PNG
    23424123.PNG
    108.6 KB · Hit: 23

aslan tas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Aslan taş
Ürün bugün geldi, montajını az önce yaptım. Gayet kolay taktım. Fanın ledleri kendi kafasına göre kademeli olarak parlaklaşıp kısılıyor. Neden anlamadım. 3 pinli bir girişi var, anakartta taktığım yer 4 pinliyi destekliyor. Anakartın marka modeli Gigabyte B450M S2h rev1

Sanki işlemciye yük bindiğinde devir artıp led parlaklığı artıyor veya işlemciden yük azaldığında led parlaklığı azalıyor gibi.

Benden başka bu ürünü alıp takıp kullananlarda durum nedir?

Kısa bir youtube videosu da ekledim. Yardımcı olabilecek var mı?

montaj için tavsiye verir misiniz ıntel için yapamadım

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mokarco mokarco
montaj için tavsiye verir misiniz ıntel için yapamadım
bende amd işlemci var ryzen 5 2600x. önce ayakları anakarta arka taraftan vidalıyorsun. o ayaklara tutturuyorsun.

bir 10 dakika videoyu izle benzerini uygula aşırı basit

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Kaan
am4 uyumlumudur dostlar bilen var mı? biostar b450h var anakart işlemcide amd 3100 sıkıntı yaşar mıyım?

Top Bottom