Neler Yeni

Fiyat farklılığı nedenleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Bayraktar
Aynı sorunu vatan da çıkarabilir. Onun güvencesi zor. Oturduğun şehirde itopya varsa oraya uğra geçen yıl gayet uyguna almıştık.

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan balcı
Gayet güvenilir zaten şu an vatanın bu fiyata satabilmesi bilindik marka olması başka bi olayı yok. Geçen bi bilgisayar sordum 30k lık normalde 20k max dedim çok ucuz falan olacak niye pahalı adam diyor işte güvenilir olmuyor, sahte oluyor vs. Gaming gen(3-4 yıla) de ünlendikten sonra fiyatları uçuracak klasiktir zaten
Kanka öyle bir cümle kurmuşsun ki anlamadım. Adamla konuşup sana ucuza satan firmaların sahte parça sattığını mı söyledi?

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Eren
Kanka öyle bir cümle kurmuşsun ki anlamadım. Adamla konuşup sana ucuza satan firmaların sahte parça sattığını mı söyledi?
Ya gittim vatana rx 6700 xt bi sistem toplayalım dedi 30k fiyat çıktı ben de işte incehesapta olsun gaming gen de olsun sistem gösterdim dedim işte bunlar nası ucuz. Adamın tek savunması bu gibi sitelerde sorunlar oluyor bilmem sahte işlemci kullanıyorlar, teslimatta sorun yaşıyorsun, bozuk kart olunca garanti süreci falan zor falan filan işte marka satıyor kısaca.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Klasik Vatan Bilgisayar vakası bende yaşadığım olayı anlatayım 1 hafta önce S20FE telefonun fiyatını öğrenmek için mağazaya gittim 12.500₺ dediler gittim Hepsiburada fiyatına baktım 10.200₺ fiyat gördüm sepete ekledim 400₺ kupon verdi 7.000₺ üzeri Samsung alışverişinde veriyorlarmış kuponu neyse birde Nays ile alınca 9550₺ fiyata geldi telefon şimdi almaya kalksan sıfır fiyatı 11.280₺

Farmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet
Aynı sorunu vatan da çıkarabilir. Onun güvencesi zor. Oturduğun şehirde itopya varsa oraya uğra geçen yıl gayet uyguna almıştık.
İtopyadan düşünüyordum ben normalde ama 12 taksit yapmıyor

TahinPekmez

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Bayraktar
Sen bilirsin güven işi zor. Ben itopyadan gidip görüp almıştım. Hele monitörü kesin olarak gidip gör testini yaptır ölü piksel çok çıkıyor.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven

Farmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet
Sen bilirsin güven işi zor. Ben itopyadan gidip görüp almıştım. Hele monitörü kesin olarak gidip gör testini yaptır ölü piksel çok çıkıyor.
Dostum itopya da pazarlık yapabiliyor musun yoksa fiyat neyse o mu diyorlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Bayraktar
Ürünlerde yardımcı oluyorlar hangisi daha iyi vs ama kurumsa bir mağaza Orada ki çalışan sonuçta. Çok bir şey beklemeni tavsiye etmem. Arada iyi indirimli ürünler oluyor.

Bana kalırsa güvence meselesi mesela benim arkadaşım asla bilinmedik yerlerden alışveriş yapmadı. 5 10 verip gidip bildiği gördüğü yerden alır. Yani Vatan"nın ismi var.
gaminggenin yok mu sence :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar bin lirayı anlarımda 8 bin çok değil mi ? Bu gaming gen güvenilir mi?

Aynısı bende de var dostum sonradan pişman olmamak için bilindik yere gitmeyi tercih ediyorum.
güvenilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Bayraktar
gaminggenin yok mu sence :D

güvenilir.
Bu işin içinde olanın var ama mesela çocuğuna bilgisayar alacak olan baba için hiç bir güvenilirliği yok. "Baba orası nedir " der ve gider vatana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom