Fiyat Performans Cep telefon önerisi

Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama kafam biraz karışık biraz araştırma yaptım ve size sormaya karar verdim aşağıdaki telefonlardan hangisini önerirsiniz?
-Galaxy S20 Fe Snapdragon(İkinci El)
-Galaxy M33
-Galaxy M32
-Xiaomi Redmi Note 10 Pro
-Xiaomi Mi Note 10 Lite
xiaomiler iyi fakat çoğunda nfc gibi çok işe yarayan bir özellik olmuyor alırken bunu dikkate alın

Fiyatı güzel alınabilir.
Ürüne bakma şansınız varsa bakın hocam dolaptan bana temiz gibi geldi ikisi de
Post automatically merged:

xiaomiler iyi fakat çoğunda nfc gibi çok işe yarayan bir özellik olmuyor alırken bunu dikkate alın
Evet çoğunda nfc yok ama Note 10 Pro'da birçok özelliğin olduğunu gördüm hoşuma gitti telefon ama sorunlu olduğunu duydum

Link atabilir misiniz?
Birkaç tane daha buldum hocam buyrun

Ilk cihaz temiz gözüküyor. Ben aralarından onu alırdım.
Birkaç tane daha buldum hocam buyrun

Üçüncü daha temiz gibi geldi bana sanki ama jelatinli duruyor
O da temiz gözüküyor. Ayrıca garantisi daha fazla. Ama diğerine göre fiyat farkı var . Karar sana kalmış. Almadan önce satıcı ile görüşün.

O da temiz gözüküyor. Ayrıca garantisi daha fazla. Ama diğerine göre fiyat farkı var . Karar sana kalmış. Almadan önce satıcı ile görüşün.
Peki hocam son olarak oneplus 8 telefonunu da gözüme kestirdim ikisi arasında oneplus 8 önerir misiniz

Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama kafam biraz karışık biraz araştırma yaptım ve size sormaya karar verdim aşağıdaki telefonlardan hangisini önerirsiniz?
-Galaxy S20 Fe Snapdragon(İkinci El)
-Galaxy M33
-Galaxy M32
-Xiaomi Redmi Note 10 Pro
-Xiaomi Mi Note 10 Lite
-Galaxy A23
Bütçe ne kadardı?

Geri