e_mir
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Fiyatı güzel alınabilir.Dolaptan buldum 2 tane var birisi 8.300 TL diğeri ise 9.000 civarındaydı sanırım
Fiyatı güzel alınabilir.Dolaptan buldum 2 tane var birisi 8.300 TL diğeri ise 9.000 civarındaydı sanırım
xiaomiler iyi fakat çoğunda nfc gibi çok işe yarayan bir özellik olmuyor alırken bunu dikkate alınArkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama kafam biraz karışık biraz araştırma yaptım ve size sormaya karar verdim aşağıdaki telefonlardan hangisini önerirsiniz?
-Galaxy S20 Fe Snapdragon(İkinci El)
-Galaxy M33
-Galaxy M32
-Xiaomi Redmi Note 10 Pro
-Xiaomi Mi Note 10 Lite
Ürüne bakma şansınız varsa bakın hocam dolaptan bana temiz gibi geldi ikisi deFiyatı güzel alınabilir.
Evet çoğunda nfc yok ama Note 10 Pro'da birçok özelliğin olduğunu gördüm hoşuma gitti telefon ama sorunlu olduğunu duydumxiaomiler iyi fakat çoğunda nfc gibi çok işe yarayan bir özellik olmuyor alırken bunu dikkate alın
Link atabilir misiniz?Ürüne bakma şansınız varsa bakın hocam dolaptan bana temiz gibi geldi ikisi de
Birkaç tane daha buldum hocam buyrunLink atabilir misiniz?
Birkaç tane daha buldum hocam buyrun
Ä°kinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
Samsung Beyaz Android Telefonlar Az KullanılmıŠOnline Satın Al
Samsung Beyaz Android Telefonlar Az KullanılmıŠfiyatıyla Dolap.comâda.dolap.com
Samsung Lacivert Android Telefonlar Az KullanılmıŠOnline Satın Al
Samsung Lacivert Android Telefonlar Az KullanılmıŠfiyatıyla Dolap.comâda.dolap.com
Ä°kinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com
Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.dolap.com
Üçüncü daha temiz gibi geldi bana sanki ama jelatinli duruyorIlk cihaz temiz gözüküyor. Ben aralarından onu alırdım.
O da temiz gözüküyor. Ayrıca garantisi daha fazla. Ama diğerine göre fiyat farkı var . Karar sana kalmış. Almadan önce satıcı ile görüşün.Üçüncü daha temiz gibi geldi bana sanki ama jelatinli duruyor
Peki hocam son olarak oneplus 8 telefonunu da gözüme kestirdim ikisi arasında oneplus 8 önerir misinizO da temiz gözüküyor. Ayrıca garantisi daha fazla. Ama diğerine göre fiyat farkı var . Karar sana kalmış. Almadan önce satıcı ile görüşün.
Maalesef onun hakkında bilgi sahibi değilim hocam.Peki hocam son olarak oneplus 8 telefonunu da gözüme kestirdim ikisi arasında oneplus 8 önerir misiniz
Mi Serisi Daha iyiHocam Redmi telefonları nedense pek önermiyorlar Mi serisi daha mı iyi
iphone se alsana 2.nesil veya x 2.nesil daha performanslı ama büyük istiyorsan x alırsın işte temiz telefonDolaptan buldum 2 tane var birisi 8.300 TL diğeri ise 9.000 civarındaydı sanırım
yok iphone düşünmüyorum Samsung,Xiaomi veya Oneplus düşünüyorumMi Serisi Daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
iphone se alsana 2.nesil veya x 2.nesil daha performanslı ama büyük istiyorsan x alırsın işte temiz telefon
Bütçe ne kadardı?Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama kafam biraz karışık biraz araştırma yaptım ve size sormaya karar verdim aşağıdaki telefonlardan hangisini önerirsiniz?
-Galaxy S20 Fe Snapdragon(İkinci El)
-Galaxy M33
-Galaxy M32
-Xiaomi Redmi Note 10 Pro
-Xiaomi Mi Note 10 Lite
-Galaxy A23