Neler Yeni

Fiyat Performans Cep telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit
yok iphone düşünmüyorum Samsung,Xiaomi veya Oneplus düşünüyorum
Hocam Elimde Çok Temiz Poco X3 Pro Var . Tr Garantili. 12-13 Ay daha var. Doğru düzgün Oyun Oynayamadım. Sınavalar Yüzünden. Coğu Oyunu Full Ayarlarda 60 FPS Oynatıyor. Hiç ısınma vs yok. Kamerası yeterli. NFC özelligide Bulunmaktadır. 8/256 olan Modeldir. Ciddi iseniz İndirim Olur. Link

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
hocam bu cihazlarda da kayıt sorunu olmasından korkuyorum

Ekran görüntüsü_20230206_004609.png

Format atmazsın biter hocam.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Mi note 10 lite önermiyosunuz yani M serisi de Samsung'un ara serisi olduğu için kararsız kaldım
Mi Note 10 kullanıyorum, Mi Note 10 lite önermem. Performans olarak memnunum kamera olarak çok memnunum ama ekran sorunları yaşıyorum.

Kavisli ekranlar ilk çıktığında sorunlar yaygındı hala daha mükemmel değiller. Ekranda çatlak bile yokken bir kere ekran değiştirmek zorunda kaldım. Şuan arada sinyal veriyor yine gidici olabilir. Bir iki ay önce ciddi sorunlar tekrar başlayıp sonra düzelmişti, dün yine başladı. Oldukça sinir bozucu bi durum maalesef.

Mertxzsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Akça
Mi Note 10 kullanıyorum, Mi Note 10 lite önermem. Performans olarak memnunum kamera olarak çok memnunum ama ekran sorunları yaşıyorum.

Kavisli ekranlar ilk çıktığında sorunlar yaygındı hala daha mükemmel değiller. Ekranda çatlak bile yokken bir kere ekran değiştirmek zorunda kaldım. Şuan arada sinyal veriyor yine gidici olabilir. Bir iki ay önce ciddi sorunlar tekrar başlayıp sonra düzelmişti, dün yine başladı. Oldukça sinir bozucu bi durum maalesef.
Peki siz hangi telefonu önerirsiniz

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Samsung'un s serisi premium bir seri bence samsung s9 kullanıyorum onda bile şuanda yeni xiaomilerde olmayan özellikler var s20 fe alınabilir temiz ise bence

Mertxzsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Akça
Samsung'un s serisi premium bir seri bence samsung s9 kullanıyorum onda bile şuanda yeni xiaomilerde olmayan özellikler var s20 fe alınabilir temiz ise bence
Daha önce Xiaomi hiç kullanmadım Redmi Note 10 Pro iyi diye duydum ama kronik sorunları varsa S20 FE düşünüyorum

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Daha önce Xiaomi hiç kullanmadım Redmi Note 10 Pro iyi diye duydum ama kronik sorunları varsa S20 FE düşünüyorum
s20 fe ısınıyor diye biliyorum yanlış biliyor da olabilirim Exynos serilerin de var herhalde

Mertxzsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Akça
s20 fe ısınıyor diye biliyorum yanlış biliyor da olabilirim Exynos serilerin de var herhalde Snapdragon işlemcili olanını almayı düşünüyorum onda sorun yok
Snapdragon işlemcili olanında sorun yok diye biliyorum

Top Bottom