NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,991
M23 teki tek eksi amoled ekran kullanılmaması
Ne gibi farklar var amoled ekranla m23 ekranin arasindaM23 teki tek eksi amoled ekran kullanılmaması
S9 hala iş yapan bir telefon neden değiştirmek istiyorsunuzTamamdır tesekkurler telin buyuklugu nasil su an s9 kullaniyorum buyukluk olarak hosuma gidiyor cok kaba telleri sevmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne gibi farklar var amoled ekranla m23 ekranin arasinda
Amoled ekranda siyahlar daha siyahtır ve renkler daha canlıdır m23 teki tft ekran ise daha fazla güç tüketir bu arada s9 da amoled ekran varTamamdır tesekkurler telin buyuklugu nasil su an s9 kullaniyorum buyukluk olarak hosuma gidiyor cok kaba telleri sevmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne gibi farklar var amoled ekranla m23 ekranin arasinda
Ekrani yandi hocam tamir icinde fazla para istiyorlar bataryasindada problem cikariyo 5 yil oldu omru tukeniyo artikS9 hala iş yapan bir telefon neden değiştirmek istiyorsunuz
amoled ekran istemezseniz realme 8 de iyi bir telefon S9 gibi bir telefondan geçecekseniz bütçenizi arttırmanızı öneririm arttırırsanız a52s güzel cihazEkrani yandi hocam tamir icinde fazla para istiyorlar bataryasindada problem cikariyo 5 yil oldu omru tukeniyo artik
Aslinda s20fe snapdragon cok hosuma gitti tavsiye edende cok ama o kadar para verilir mi bilmiyorum telefonu sadece video izlemek konusmak ve birkac uygulamadan ibaret kullaniyorumamoled ekran istemezseniz realme 8 de iyi bir telefon S9 gibi bir telefondan geçecekseniz bütçenizi arttırmanızı öneririm arttırırsanız a52s güzel cihaz
O zaman ben a52s öneririm arada bir cihaz daha uzun ömürlü olurAslinda s20fe snapdragon cok hosuma gitti tavsiye edende cok ama o kadar para verilir mi bilmiyorum telefonu sadece video izlemek konusmak ve birkac uygulamadan ibaret kullaniyorum