MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
(Trol değil)
halat için internete bakmana gerek yok bence etrafında satan bir yer bulabilirsinAlıntıyı görüntülesaglam kopmayacak bir halat önerir misiniz
(Trol değil)
Bir şey sormak istiyorum. Bronz olmak için ne yapmak gerekiyor?Alıntıyı görüntülesaglam kopmayacak bir halat önerir misiniz
(Trol değil)
Zaten bronzsunhalat için internete bakmana gerek yok bence etrafında satan bir yer bulabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey sormak istiyorum. Bronz olmak için ne yapmak gerekiyor?
yeni aldım.dZaten bronzsun
zaten bronzsunhalat için internete bakmana gerek yok bence etrafında satan bir yer bulabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey sormak istiyorum. Bronz olmak için ne yapmak gerekiyor?
500 mesaj bronzyeni aldım.d
intihar edecek olsa sağlam istemezLan önermeyin sakın, intihar falan eder şimdi. Sakın!
Yenilenme saatleri gelmeden 500 mesajda da 80+ görünüyorsun. Yenilenince gelmiş işte.Bir şey sormak istiyorum. Bronz olmak için ne yapmak gerekiyor?
(!) koymayı unutmuşum.intihar edecek olsa sağlam istemez
İntihar edecek adam niye internete danışıp halat alsın güzel kardeşim ? Kendini yüksek bir yerden atar olur biter.Lan önermeyin sakın, intihar falan eder şimdi. Sakın(!)
'(!)' şu işaretin anlamına gidip internetten bakar mısın lütfen?İntihar edecek adam niye internete danış halat alsın güzel kardeşim ? Kendini yüksek bir yerden atar olur biter.