250 olan neden çöp acaba hiç mi işe yaramaz eski bi sisteme takacağımda500 olanı alabilirsin ağam. 250 olan çöp
Tabi işe yarar ama aralarında fazla bir fark yok. Butçe sıkıntıysa alabilirsin ama250 olan neden çöp acaba hiç mi işe yaramaz eski bi sisteme takacağımda
kendim için almayacağım ya bi tane eski pc var babamn çalıştığı şirketin deposunda ona alıcam bi tane yabancı adama vericekler eski diyede çok para vermek istemiyorum bide bu nasıldır fiyat olarak arasında çok fark yok buda ucuz :: HDDKral 250 hem çabuk dolar hemde cache belleği çok zayıf
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi işe yarar ama aralarında fazla bir fark yok. Butçe sıkıntıysa alabilirsin ama
Bunu alabilirsin. O zaman sen kullanmayacaksan kafana göre alabilirsin. Çok bişey farketmez o zamankendim için almayacağım ya bi tane eski pc var babamn çalıştığı şirketin deposunda ona alıcam bi tane yabancı adama vericekler eski diyede çok para vermek istemiyorum bide bu nasıldır fiyat olarak arasında çok fark yok buda ucuz :: HDD
valla içinde e6600 var ati radeon hd4350 var 4gb ram ddr3 ondan çok para vermek istemiyorum bide ben kullanmicam dediğim gibi eskide zaten sistemBunu alabilirsin. O zaman sen kullanmayacaksan kafana göre alabilirsin. Çok bişey farketmez o zaman
2. el düşünmüyorumkanka ben sana o fiyata 1tb vereyim ya. kasamda aktif kullanmaktayım. sorunsuz. 5tb alacam bende yer yok
SCSI\DiskWDC_____WD10EZEX-22MFCA001.0
kimliği bu![]()
bir şey soracağım şimdi birde bu aklımda var HDD bunu yada en baştakini alacağım ama bu sata 3 250gb olan sata 3.5 farkı ney ve ikiside uyarmı anakartaKral 250 hem çabuk dolar hemde cache belleği çok zayıf
Tabi işe yarar ama aralarında fazla bir fark yok. Butçe sıkıntıysa alabilirsin ama