bütçe yazıyor soru başlıkta
hocam 360 tl![]()
Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
100tl'likte kullandım, en iyisi bu.
200tl'liklerden hiç memnun kalmamıştım.hocam 360 TL
kaç derece fark ettiriyor alınması gerekli der misiniz bu ürüne elimde bütçem var ssd ve soğutucuya ayırdım ama genel anlamda beklentileri karşılamıyormuş laptop soğutucuları ve 5 derecelik fark bile yaratmıyormuş okuduğum kadarıyla görüşleriniz nedir ? benim aklımdada zalmanın bu soğutucusu var![]()
Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
100tl'likte kullandım, en iyisi bu.
Valla diğerleri hiç farketmiyorsa bu 5-6 derece soğutuyordu.kaç derece fark ettiriyor alınması gerekli der misiniz bu ürüne elimde bütçem var ssd ve soğutucuya ayırdım ama genel anlamda beklentileri karşılamıyormuş laptop soğutucuları ve 5 derecelik fark bile yaratmıyormuş okuduğum kadarıyla görüşleriniz nedir ? benim aklımdada zalmanın bu soğutucusu var
Vakumluların laptop fanını bozma ihtimali varVakumlu soğutucular laptop için işe yarıyor diye duymuştum , bence bir bakmalısın