''Fiyat Performans Palit'' RTX 3070

Artıp artmaması beni ilgilendirmez şuan ki fiyatı 7k.
İleride stok gelir kampanya indirim bilmem ne derken 1 aya fiyatlar 6500e iner.
Artıp artmaması seni ilgilendirmez tabi doğru zaten ülkecek ilgilenip bişeyler yapmaya çalışsak şuan böyle mi olurduk...

E artık beklersiniz 6ke ye. Bir de RTX 3070 bekle diyenler vardı. Hey nerdesiniz?

E artık beklersiniz 6ke ye. Bir de RTX 3070 bekle diyenler vardı. Hey nerdesiniz?
Buradayiz dostum ama dediğimiz gibi içimizden biri maliye bakani olmadiği için dolarin bu kadar abartacağini düşünmedik genede Rtx 2080 ti aliyorsun hemde çok daha ucuza.

Buradayiz dostum ama dediğimiz gibi içimizden biri maliye bakani olmadiği için dolarin bu kadar abartacağini düşünmedik genede Rtx 2080 ti aliyorsun hemde çok daha ucuza.
RTX 3070 duyurdukların Dolar 1 Tl daha düşüktü yani 700 veya daha fazla düşüş olurdu. Olsun artık fotoğrafına ekmek banılır almak isteyenler.
Post automatically merged:

RTX 3070 4500 5000TL olacak diyenler buyurun gelin.
Kartın açılış fiyatı 4800. 5000 nasıl olsun? :D ?

Yukarıda bazı arkadaşlar ek vergi yazmış? Ekran kartlarına ek vergi ne ara geldi, öyle bir şey var mı? gerçekten bilmiyorum. Umarım 500 dolarlık kart şu anki tl'ye çevirdiğinde bile 4200tl yaparken 8k ya fiyat nasıl veriliyor anlamış değilim. Umarım dediğiniz gibi stoklardan ötürüdür yoksa 3060ti falan uçuk fiyatla gelecek demektir bu.

türkiyede 3070i zaten 6Kdan kesin aşağıya satmazlardı
3070 alcaklar RX 6700XT bekleyebilirler bence

Geri