Shiroo
80+
Dahası
bu tarz kasalar belirli ürünleri elden çıkartmak için ucuz oluyor. belli ki 5600x elde kalmış değiştirilmeye pek müsade tanımamışlar. tabi bu kusurlu olup olmamasıyla alakası yok.keşke 5600 düsurme secenegi olsa fiyattan bı tık da kısılabilir
mesela şey demişim dimi konu başlığına ucuz veya mantıklısız demeyin sistem varsa atın diye? napalım gözümüzde mi canlandıralım linki varsa buyrun atın alalım. ayrıca 7600 xt değil standart 7600 diyorsanız 4060 saf güçte %5 daha fazla gücü var + yazılım + dlss sayıldığında yine 4060 tercih edilmesi daha mantıklı. Şahsi fikrim.25k 7500f rx 7600 daha mantıklı gibi
mesela şey demişim dimi konu başlığına ucuz veya mantıklısız demeyin sistem varsa atın diye? napalım gözümüzde mi canlandıralım linki varsa buyrun atın alalım.
1tb ssd + soğutucu olarak kinge eş güçte ak400 ekleme yaptığımızda 28k bandına geldi, ben size 28k bandına 7500 ve 4060 da isterseniz toplarım.AMD 7500F- GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -XPG 16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F- GIGABYTE Radeon RX 7600 GAMING OC 8GB-A620 -XPG 16GB-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
ben o alınmaz bunu alın gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum link bırakmama sebebimde daha mantıklı gibi dedim 25kya her şey dahil sistem demedim biri ddr4 biri ddr51tb ssd + soğutucu olarak kinge eş güçte ekleme yaptığımızda 28k bandına geldi, ben size 28k bandına 7500 ve 4060 da toplarım.
anlıyorum fakat ben indirimden bahsetmişim siz 5k daha koy bunu al olmadı 10k ekle bunu al derseniz bunun sonu gelmez indirim varsa atın.ben o alınmaz bunu alın gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum link bırakmama sebebimde daha mantıklı gibi dedim 25kya her şey dahil sistem demedim biri ddr4 biri ddr5
ENİS KİRAZOGLU FP SİSTEM ÇIKARMIŞ İLK DEFA GÖRENLER SÜBHANALLAH DESİNÖzelleştirmeden 1tb ssd yapıp alırsanız iyi gibi. Eğer daha uygununu bulursanız ucuzu var demek yerine arkadaşlara yardımcı olması açısından link bırakırsanız daha iyi olur.
Link
Sorun çıkma olasılığı nedir senceekran kartı ''bulk''. işlemciler konteynır maliyetinden dolayı kutusuz gelir anlarım da o ekran kartını üst üste işlemci gibi koyamazsın fanı var plastik zaten çıt kırıldım bişey. Bulk ekran kartını gördüğüm sistemi direkt kapatıyorum.