Öneri fiyat performans telefonları

cagari

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
167
Bütçe
3000
merhaba böyle şu an piyasadaki oyunların hepsini bi 20-30 fps açıcak fiyat performans telefonu önerir misiniz? kamerası önemli değil anı kaydetmeye yetsin yeter daha çok oyun için alacağım diyer şeyler önemli değil ama batarya yeterli miktarda olursa sevinirim bazıları var 2000 mAh falan o kadar az olmasın ve 1 sim kart 1 de sd kart takılabilsin

Son düzenleme:
merhaba böyle şu an piyasadaki oyunların hepsini bi 20-30 fps açıcak fiyat performans telefonu önerir misiniz? kamerası önemli değil anı kaydetmeye yetsin yeter daha çok oyun için alacağım diyer şeyler önemli değil ama batarya yeterli miktarda olursa sevinirim bazıları var 2000 mAh falan o kadar az olmasın ve 1 sim kart 1 de sd kart takılabilsin
bütçe yazmamışsın kardeşim

poco x3 pro yada mi 11 fiyat performans telefonu benim poco x3 pro Pubg Mobile gibi oyunları akıcı sorunsuz ultrada oynuyorum örnek 120 hz ekran yenileme hızı var 90fps

Bütçe belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirz

• Reeder P13 Blue Max Lite 2022 Resimleri
Reeder P13 Blue Max Lite 2022 Resimleri

Reeder P13 Blue Max Lite 2022 var nasıldır oyun testlerinede baktım gayet yeterli benim için tasarımıda güzel​

Geri