Obito Uchiha
80+ Silver
Dlss 2.0 Boşamı var arkadaşım ve 2060 daha iyi bir kart.Ray tracing için düşük bir kart 2060 bence
Dlss 2.0 Boşamı var arkadaşım ve 2060 daha iyi bir kart.Ray tracing için düşük bir kart 2060 bence
60 fps yetmez mi sana ?Ray tracing için düşük bir kart 2060 bence
Ne alaka adam oraya Ray Tracing özelliğini koymuş demekki kullanılıyor. Nvidia mühendislerinden daha mı iyi bilecen ?Ray tracing için düşük bir kart 2060 bence
Harbi adamlar kullanılamayan şeyi neden koysunlar?Ne alaka adam oraya Ray Tracing özelliğini koymuş demekki kullanılıyor. Nvidia mühendislerinden daha mı iyi bilecen ?
vallaha volkan oyun kuvvetleri abimiz söylemişti. cidden testlerede bakarsınız bu arada sizi fanboylar siziKim uyduruyor kullanılmaz diye ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kim uyduruyor
Zaten 60 fps üstünü veriyor dlss 2 ile boş yapıyorlarNe alaka adam oraya Ray Tracing özelliğini koymuş demekki kullanılıyor. Nvidia mühendislerinden daha mı iyi bilecen ?
O kullanımına bağlı kimisi için 60 yetmez60 fps yetmez mi sana ?
Dostum 2060 daha iyi istedigin gibide RTX i açarsın boşuna burada fanboyluk yapmaya gerek yok.Arkadaş normalde ben nvidia fanboyluğu yapardım şimdi ben tam ters duruma düştüm.
5600xt nin sorunları giderildi şuan daha iyi performans vermiyormu?
Rtx 2060s derseniz o daha iyi
örnek olarak şu videolar:Şaka falan yok rtx 2060 rx 5600xt kadar güçlü değil
Ben kullanılamaz demiyorum kiHarbi adamlar kullanılamayan şeyi neden koysunlar?
60FPS akıcı demektir.O kullanımına bağlı kimisi için 60 yetmez