kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Abdullah abinim tek amacı düşük fiyatmı?Daha düşük fiyatlı toplamaya çalıştığı için olabilir mi?
Abdullah abinim tek amacı düşük fiyatmı?Daha düşük fiyatlı toplamaya çalıştığı için olabilir mi?
Ayrıca ben Nisan ayından beri forumdayım. Daha 1 kere gerçekten 1 kere nvidia ekran kartı ile sorun yaşayan gördüm. Ama AMD ile kaç tane gördüm bir bilsen.Ayrıca abdullah abi bizzat rx 5600xt li sistem topladı
Vardır bi bildiği
ya üstüne az daha koyup daha iyi bir ekran kartı almak yerine neden kötü alsınlar?Biz ne diyoruz f/p ekran kartı
Ben gördüm ekran kartı görünmüyordu laptopda intel grapich ile oynadım bir süre driver kurumca zor bela kendime geldi Ucuz etin yahnisi yavan olurmuşAyrıca ben Nisan ayından beri forumdayım. Daha 1 kere gerçekten 1 kere nvidia ekran kartı ile sorun yaşayan gördüm. Ama AMD ile kaç tane gördüm bir bilsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya üstüne az daha koyup daha iyi bir ekran kartı almak yerine neden kötü alsınlar?
Uzatmayalım 2060 tokatlıyor işte.
Abi insanlar zaten güç bela sistem topluyorlar 3-4 fps için 500 tl daha neden ödesin adam senin için belki 500 tl bir şey değildir belki. Ama gaming gecesinden indimli 2060 buluyorsa kaçırmasınAyrıca ben Nisan ayından beri forumdayım. Daha 1 kere gerçekten 1 kere nvidia ekran kartı ile sorun yaşayan gördüm. Ama AMD ile kaç tane gördüm bir bilsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya üstüne az daha koyup daha iyi bir ekran kartı almak yerine neden kötü alsınlar?
Benim için 500 TL çok büyük bir para.Abi insanlar zaten güç bela sistem topluyorlar 3-4 fps için 500 TL daha neden ödesin adam senin için belki 500 TL bir şey değildir belki. Ama gaming gecesinden indimli 2060 buluyorsa kaçırmasın