fiyatına göre hiçbiri mantıklı değil. Pro max modelleri daha uygun bence bana göre 15 pro max. 16 pro maxle arasında ciddi bir değişiklik yokArkadaşlar iphone almayı düşünüyorum. iphone 15 ve üstü modellerinde fiyatına göre hangisini almak daha mantıklı.
Termal olarak var. Cihazları kullanmadıysan fark edemezsin en rezil iphonedir 15 pro ve max serisifiyatına göre hiçbiri mantıklı değil. Pro max modelleri daha uygun bence bana göre 15 pro max. 16 pro maxle arasında ciddi bir değişiklik yok
16 pro max kullandım yurt dışı olarak ve ısı olarak fark ancak o kadar fiyat farkına değecek bir şey görmedimTermal olarak var. Cihazları kullanmadıysan fark edemezsin en rezil iphonedir 15 pro ve max serisi
Batarya önemli değilse 15pm yerine 16 pro alınır en azından termal olarak rahat
Fiyat farkına bir şey demem. O kişiden kişiye değişir. Özellikle assasin oynarken belirgin bir sekilde 15pm el yakıyordu16 pro max kullandım yurt dışı olarak ve ısı olarak fark ancak o kadar fiyat farkına değecek bir şey görmedim
kılıfla sıkıntı olmuyor da kılıfsız elin ısınıyor doğruFiyat farkına bir şey demem. O kişiden kişiye değişir. Özellikle assasin oynarken belirgin bir sekilde 15pm el yakıyordu
Yok hocam kılıfla kullanıyordum yine ısıyı iletiyordu. Termal sorun hariç bencede aynıkılıfla sıkıntı olmuyor da kılıfsız elin ısınıyor doğru