Fiyatına göre sunduğu özellikler bakımından en iyisi mi? Boya pm500 Mikrofon

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
703
Boya BY-PM500 USB Condenser Mikrofon Fiyatı - Taksit Seçenekleri

daha önce havit denemiş ve yeterli bulmuştum ama kalite bakımından daha iyi bir şey almaya karar verdim ve rampage gibi veya çin markalarına yönelmek yerine piyasada yıllardır duran ve övgüler alan boya mikrofonu güvenilir bir satıcıdan az kullanılmış ikinci el olarak aldım bu mikrofonu denerken yaptığım testler açıkçası kalitesi çok hoşuma gitti zira internette 4000 tl ye satılıyor o yüzden eğer güvenilir bir satıcıdan ikinci el almayı tercih edebilirsiniz. Ürün gayet sağlamdı ses testi yaptığım zaman gerek pop filtre taktığım zaman performansından daha fazla memnun kaldım zira ürün usb hemde kondenser olarak kullanılabiliyor bu ise stüdyo kaydı yaparken şarkı söylerken daha profesyonel aletlere bağlamanıza imkan tanıyor. Ben podcast kaydı için aldığımdan daha önce aldığım havit marka mikrofon ile karşılaştırdım ve boya'nın ses kalitesi çok daha zengin ve doğal geldi ayrıca havitte olmayan omni mod var bu sayede birden fazla kişiyle reportaj yapıyorsanız eğer mikrofonun bu özelliği çok işe yarıyor. Enstrüman testi yapmadım lakin internette yapanları izledim ses gerçekten doğal abartısız kulağı rahatsız etmeyecek şekilde kaydediliyor bu açıdan boya markasının zaten yaka mikrofonunu daha önce denemiştim gerçekten bu ürünü çok hoşuma gitti bide sağlam az kullanılmış bir satıcıdan alırsanız çok uyguna yayın yapabilirsiniz o açıdan size teknik özellikleri ve inceleme videosunu paylaşıyorum eğer 2000-3000 arası bir bütçeniz varsa bu mikrofonu sakın kaçırmayın gerçekten çok zengin ve kaliteli bir ses alma kapasitesine sahip sizi memnun edecektir, pop filtre shock mouth gibi aletleriniz var ise bu kaliteyi bir üst seviyeye çıkarır o bakımdan hem güvenilir hem sunduğu özellikler fiyat performans açısından gözüm kapalı öneriyorum çok beğendim açıkçası.

özellikler

İhtiyaçPM500 Avantajları
RGB & oyuncu tarzıDaha sade, yanıt süreli ışık
Farklı kutup düzeniCardioid + omnidirectional
Ses kalitesiGeniş frekans, yüksek çözünürlük
BağlantıAynı, ama kablo seti daha eksiksiz
FiyatBiraz daha pahalı ama çok yönlü
  • Çift kutuplu: kardioid ve omnidirectional seçenekleri
  • Frekans tepkisi: 20 Hz–20 kHz
  • Hassasiyet: –36 dB ±?
  • Örnekleme: 24‑bit / 48 kHz
  • Type‑C ve USB‑A kablolar birlikte geliyor; kulaklık jakı ve gerçek‑zamanlı monitoring mevcut
  • Tek düğme üzerinden hem kayıt hem kulaklık ses kontrolü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri