Yardım Fiziki SIM den E-SIM e geçilir mi?

Luci_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
173
Merhaba, sorum başlıktaki gibidir E-SIM ilk çıktığında baya sorunlu deniyordu şu an nasıl? İnternet kalitesinde çekim gücündw falan farklılık oluyor mu?

Cihaz iPhone 16 Pro

Yaklaşık 3 senedir ve 2 farklı operatör olmak üzere e-sim kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım bu süreçte.

Bildiğim kadarı ile e-sim'lere devlet yasak getirmeye başladı ama yinede siz bilirsiniz hocam

Bildiğim kadarı ile e-sim'lere devlet yasak getirmeye başladı ama yinede siz bilirsiniz hocam
Yanlış ve eksik bilgilendirme yapmayalım. "BTK keyfi ve hukuka aykırı kararlarla eSIM sağlayıcılarına erişim engellemesi yapıyor" fakat Türkiye'de hizmet veren değil yurtdışında hizmet veren firmaları kapsıyor.

Yurtdışına çıkmayacaksan bi gereği yok.

Fizikiye göre olumlu veya olumsuz farkı var mı?
Çok aman aman bir fark yok. Qr kod taratıp etkinleştiriyorsunuz. Pratiklik açısından güzel. Zamanla artık fiziksel sim kart kullanımı cihazlardan kalkacak gibi görünüyor. Sadece e-simli cihazlara geçiş olacak. O sebeple bir süre sonra herkes zaten e-sime öyle ya da böyle geçecek.

Iphone 17 serisine Fiziki sim slotu koymamaları tamamen hata. Mobil imza atılmıyor e-simle. Pilden 100mah kazanacaz diye ne hale geldi telefon.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,927
Üyeler
186,692
Son üye
wristcuter
Geri