Yardım Yd 16 Pro 256 GB alınır mı

Roex

80+
Reaksiyon skoru
54
Öncelikle merhaba sıfır kapalı kutu iPhone 16 pro 256 gb çöl titanyum rengi cihazı satın almayı düşünüyorum ülke kodu ZD/A 1 fiziki-1 e sim modeli cihazı önerir misiniz? yedek telefonum var onun içim sorun yaşayacağımı zannetmiyorum fiyatı 46 bin reddit veya farklı forumlarda cihazın kronik sorunları olduğuna dair bazı bilgiler gördüm siz ne dersiniz bu duruma

Öncelikle merhaba sıfır kapalı kutu iPhone 16 pro 256 gb çöl titanyum rengi cihazı satın almayı düşünüyorum ülke kodu ZD/A 1 fiziki-1 e sim modeli cihazı önerir misiniz? yedek telefonum var onun içim sorun yaşayacağımı zannetmiyorum fiyatı 46 bin reddit veya farklı forumlarda cihazın kronik sorunları olduğuna dair bazı bilgiler gördüm siz ne dersiniz bu duruma
16pro max kullanıyorum herhangi kronik sorunla karşılaşmadım gündelik kullanıyorum resim çekme insta whatsapp sahibinden ve telefon görüşmeleri için ısınma falan da yok 14plustan geçtim o ısınıyordu. Genel olarak bazı hatalar var ama bunlar 14plus pro Max abimin 16pro maxinde de mevcut olan yazılımsal sorunlar

Ben kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım tertemiz.

Ben kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım tertemiz.
Hocam sizin kullandığınız cihazın model numarası nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım tertemi
Isınma veya şarjın çabuk bitmesi gibi bir durumla karşılaştınızmı

Güncellll

16 pro kullandım su an pro Max kullanıyorum yd 1 fiziki 1 esim avrupa versiyon. hiçbir sorunu yok 2 hafta önce 46 bine aldım 2. el 2 aylık cihazı. toplama cihaz olmamasınadikkat edin gerisi önemli değil

Hocam sizin kullandığınız cihazın model numarası nedir

Isınma veya şarjın çabuk bitmesi gibi bir durumla karşılaştınızmı

Güncellll
Hocam telefonu ilk aldığım hafta şarjı bi tık hızlı gitti sonra düzeldi. Pili gayet iyi gitti ancak şuan 1.yılı telefonun ben hor kullandığım için pil sağlığı 93 oldu oyuzden hızlı bitiyor. Çokta hızlı değil ama günde 2 kere falan şarja takmam gerekiyor.

16 pro kullandım su an pro Max kullanıyorum yd 1 fiziki 1 esim avrupa versiyon. hiçbir sorunu yok 2 hafta önce 46 bine aldım 2. el 2 aylık cihazı. toplama cihaz olmamasınadikkat edin gerisi önemli değil
hocam cihazı ebrar iletişimden mi aldın

46k ya 256 kapalı kutu değildir

Yd önermem İPhoneda. E simle uğraşırsınız biraz. 4 4 8 ay dolunca kalan 4 ay çile çekersiniz. Tr kaydı olmuyor iphoneların. Uğraşırsınız o konuda. Çift telefon gezmek okeyde alın. Yanına alo dicek bir telefon mesela.

Geri