Rutherr 80+ Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Reaksiyon skoru 205 23 Ağustos 2021 #1 Ücretli veya Ücretsiz bir şekilde EN İYİ FL studio eğitimini alabileceğim bir kurs, kanal tanıyor musunuz?
Ücretli veya Ücretsiz bir şekilde EN İYİ FL studio eğitimini alabileceğim bir kurs, kanal tanıyor musunuz?
Nicksiz 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,220 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 4,172 23 Ağustos 2021 #2 Rutherr yazmış: Ücretli veya Ücretsiz bir şekilde EN İYİ FL studio eğitimini alabileceğim bir kurs, kanal tanıyor musunuz? Devamı için tıklayın... Udemy'de güzel anlatan kurslar var. Puanı yüksek olanı satın alarak öğrenebilirsin.
Rutherr yazmış: Ücretli veya Ücretsiz bir şekilde EN İYİ FL studio eğitimini alabileceğim bir kurs, kanal tanıyor musunuz? Devamı için tıklayın... Udemy'de güzel anlatan kurslar var. Puanı yüksek olanı satın alarak öğrenebilirsin.
Rutherr 80+ Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Reaksiyon skoru 205 23 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Nicksiz yazmış: Udemy'de güzel anlatan kurslar var. Puanı yüksek olanı satın alarak öğrenebilirsin. Devamı için tıklayın... bilemedim hangisini alacağımı. bir sürü kurs var.
Nicksiz yazmış: Udemy'de güzel anlatan kurslar var. Puanı yüksek olanı satın alarak öğrenebilirsin. Devamı için tıklayın... bilemedim hangisini alacağımı. bir sürü kurs var.
🃏JOKER🃏 Cezalı 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 15,255 Reaksiyon skoru 41,183 23 Ağustos 2021 #4 youtube den de eğitim alabilirsin sana kalmış
White Ravens 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 11,318 En İyi Cevap 6 Reaksiyon skoru 15,731 23 Ağustos 2021 #5 Para vermene gerek yok, YouTube'da anlatıyor zaten. Genelde insanlar FL programını anlatıyor, Program ile güzel müzikler yapabilmen için ya doğal yeteneğinin olması lazım, ya da müzik eğitimi de alman gerekiyor.
Para vermene gerek yok, YouTube'da anlatıyor zaten. Genelde insanlar FL programını anlatıyor, Program ile güzel müzikler yapabilmen için ya doğal yeteneğinin olması lazım, ya da müzik eğitimi de alman gerekiyor.