Neler Yeni

Flas isigini kapatamıyorum

Lolcü Buse

80+ Bronze
Elimde dandik bir general mobile E tab 5 var root attirmistim neyse video cozum uygulamasına girdim qr kod okuyucuyu açtım okumadi orda Flash aç yazıyordu bastım flashi açtı sonra yine okumadi qr kodunu flashi kapata bastım kapatmadi üstte ki menüyü indiriyorum Flash açma kapama butonu yok şuanda Flash açık kaldi napacagim ben ?

Rxnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Arhan Burak Tüzün
Elimde dandik bir general mobile E tab 5 var root attirmistim neyse video cozum uygulamasına girdim qr kod okuyucuyu açtım okumadi orda Flash aç yazıyordu bastım flashi açtı sonra yine okumadi qr kodunu flashi kapata bastım kapatmadi üstte ki menüyü indiriyorum Flash açma kapama butonu yok şuanda Flash açık kaldi napacagim ben ?
Video çözüm uygulamasını ayarlardan durmaya zorla. Belki o zaman düzelebilir.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Tableti kapat aç :D veya şarjının bitmesini bekle.

Lolcü Buse

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Tablet kapalıyken bile flash açık mı?

Lolcü Buse

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamen kapalı iken de mi açık? Google Playden flash açıp kapatma uygulamaları var onlardan deneyin. Olmaz ise şarjın bitmesini bekle yada hard reset at.
Hard Reset nasıl atılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen kapalı iken de mi açık? Google Playden flash açıp kapatma uygulamaları var onlardan deneyin. Olmaz ise şarjın bitmesini bekle yada hard reset at.
Uygulama indirdim yine kapanmiyor

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
Hard Reset nasıl atılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulama indirdim yine kapanmiyor
Öncelikle tabletinizi kapatınız. Sonrasında ses açma ve güç butonlarına aynı anda basılı tutun. Açılan menüden “wipe data / factory reset” seçeneğine ses azaltma ve artırma tuşu ile gelinip güç tuşuna tıklayarak seçim yapılır. Sonraki aşamada aşağıda görülen “Yes – delete all user data” seçeneği seçilip onaylanır. Onayladıktan sonra tablet kısa bir süre yükleme işlemi yapar. Sonrasında en yukarıda yer alan reboot kısmına gelip onaylayarak tabletinizi yeniden başlatınız.
(Reset atınca içindeki her şey silinecektir.)

Lolcü Buse

80+ Bronze
Öncelikle tabletinizi kapatınız. Sonrasında ses açma ve güç butonlarına aynı anda basılı tutun. Açılan menüden “wipe data / factory reset” seçeneğine ses azaltma ve artırma tuşu ile gelinip güç tuşuna tıklayarak seçim yapılır. Sonraki aşamada aşağıda görülen “Yes – delete all user data” seçeneği seçilip onaylanır. Onayladıktan sonra tablet kısa bir süre yükleme işlemi yapar. Sonrasında en yukarıda yer alan reboot kısmına gelip onaylayarak tabletinizi yeniden başlatınız.
(Reset atınca içindeki her şey silinecektir.)
Neyse yapmicam vazgeçtim parlaklığı fulleyip sarjim bitmesini bekleyecegim

Top Bottom