Biçimlendirmesinde sorun olabilir mi ondan dolayı gözükmüyordur belkiArkadaşlar flash bellek takıncı algılıyor ama depolama gözükmüyor disk yönetiminden bakınca medya yok diyor içindeki verileri kurtarabilirmiyin yada flash belleği tekrardan kullanılabilir hale getirebilirmiyim
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar flash bellek takıncı algılıyor ama depolama gözükmüyor disk yönetiminden bakınca medya yok diyor içindeki verileri kurtarabilirmiyin yada flash belleği tekrardan kullanılabilir hale getirebilirmiyim
Alıntıyı görüntüle
hocam biçimlendirme ile alakalı oldugunu dusunmuyorum cunku direk içindeki bellekı gozukmuyorBiçimlendirmesinde sorun olabilir mi ondan dolayı gözükmüyordur belki
sorunla videonun alakası yok bende direk bellek gozukmuyor hem disk yonetiminde hemde dosyalardan
hocam biçimlendirme ile alakalı oldugunu dusunmuyorum cunku direk içindeki bellekı gozukmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorunla videonun alakası yok bende direk bellek gozukmuyor hem disk yonetiminde hemde dosyalardan
disk yerleştirin falanmı diyor.
benimde flashımda benzer sorun var çözemedim.hiçbirsey demiyor içindeki depolamaya erişemiyorum/yok biçimlendirme/genisletme-azaltma/ad degıstırme