Neler Yeni

flash bellek problem

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ali Köse
İlgilendiği Kategoriler
oyun
Instagram
https://www.instagram.com/alikooseee
Twitter
alikooseee
Facebook
alikooseee
arkadaşlar selam flash belleğe onceden müzik atıp oto teyp de dinleyebiliyordum kısacası flash ı okuyordu
exfat fat32 ntfs her türlü dosya biçimini denedim pc format attıktan sonra aynı flasla artık teyp içindeki mp3 ü okumamaya basladı
mp4 de denedim yine aynı. başka flash ile çalışıyor sorunu nasıl çözebilirim

schomiche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Gündaş
Instagram
mehmetgundass
Flash belleğinizi bilgisayarınıza takın. Komut istemcisini yönetici olarak açın ve bu adımları sırasıyla uygulayın:

Kod:
diskpart
Diskpart komutunu yazdıktan sonra bilgisayarınızda bulunan sürücüleri listelemek için şu komutu kullanın:
Kod:
list disk
Bu komut bilgisayarınızdaki sürücüleri listeler. Disk boyutlarına bakarak flash belleğinize denk gelen disk numarasını bulun ve şu komutu uygulayın. Yazdığım komutta flash belleğin disk numarasını 2 olarak varsayıyorum, sizde farklı olacaktır.
Kod:
select disk 2
Diski seçtikten sonra diski tamamen temizlemek adına şu komutu uygulayın:
Kod:
clean
Bu komut flash belleğinizdeki tüm dosyaları ve bölümleri siler. Yeni bir bölüm oluşturmak için masaüstünüzdeki bilgisayarım simgesine sağ tıklayın ve "Yönet" seçeneğine tıklayın.
Karşınıza çıkan ekranda Depolama kategorisi altındaki Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Temizlediğiniz diski bulun ve siyah şeritli alana sağ tıklayarak "Yeni birim oluştur" tuşuna tıklayın. Adımları izleyerek diskinizi biçimlendirin. Flash belleğiniz tekrar kullanıma hazır. Umarım sorununuzu çözer.

• Beğen
Reaksiyonlar: TKCN
Top Bottom