donanimarsivi.com
Hayır bir çok özelliğe sahip.Bu program sadece içindeki dosyaları kurtarmak için değil mi? Benim istediğim flash belleği kurtarmak.
Maalesef, problemim ayrılma değil direk diske ulaşamıyorum.Rehber - Birden Fazla Bölüme Ayrılmış Diski Birleştirme
Olması gerekenden daha düşük boyutlu olan diskler ve birden fazla bölüme ayrılmış diskler (E:\ D:\ F:\ gibi) için düzeltme rehberidir. Diskimiz oluşan biçimlendirme sorunlarından dolayı boyutu küçük görünebiliyor. Bunu Disk Yönetimi'ni kullanarak düzeltmeye çalıştığımızda birden fazla birim...donanimarsivi.com
RAW ne
Problemim çok farklı diskin birimi değişmiş ve bunu windows yapamıyor Linux ile görebileceğimi söylüyorlardı Linux usb'ye yüklenir mi acaba boyutu 8gb?@Peganeo nie üzgün attın
konu ile alakasız diye düşünme çünkü altlarda format ve dosya düzeni değiştirme hakkında da yazdım
Farkındayım fakatMaalesef, problemim ayrılma değil direk diske ulaşamıyorum.
Bende bilmiyorum fakat Linux'un gördüğü bir birimmiş öyle yazıyor.
Burası sizi ilgilendiriyor.Hepsini sildiğimiz anda USB görünmeyecek çünkü daha biçimlendirmedik.
Biçimlendirmek için ise tekrar diskimizi seçiyoruz "select disk X" sonrasında "clean" diyerek temizliyoruz daha sonra "create partition primary" komutunu yazıp sonra "format fs=fat32 quick" daha sonra da "active" ve "assign" komutlarını yazıp en sonunda "exit"
diyerek çıkıyoruz veee tataaa bittiFat32 biçiminde biçimlendirmiş olduk.
YüklenirProblemim çok farklı diskin birimi değişmiş ve bunu windows yapamıyor Linux ile görebileceğimi söylüyorlardı Linux usb'ye yüklenir mi acaba boyutu 8gb?