Flash Bellek

Efe Adak

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar bişey sorucam babam metin 2 indirmeye çalıştıgı ıcın net limiter yukleyıp indirmemesini sağladım ancak şimdi oyun inmediği için format atıcak bunu da flash ile yapıcak acaba bi şekilde bilgisayarın flashı algılamamasını saglayabılırmıyım

Kabloları var cıkar onları 😂😂

sokete su dök

Merhaba arkadaşlar bişey sorucam babam metin 2 indirmeye çalıştıgı ıcın net limiter yukleyıp indirmemesini sağladım ancak şimdi oyun inmediği için format atıcak bunu da flash ile yapıcak acaba bi şekilde bilgisayarın flashı algılamamasını saglayabılırmıyım
Kasadan anakarta giden usb portlarının kablolarını çıkar

Bence yüklesin. O hastalığa bir kere bulaşınca bırakması çok zor. Şu oyunda hala ne buluyorlar anlamıyorum. Her yer bot dolu.

ama flash onda şuan bende evdeyim birine işletim sistemini attıracak flasha yanı suan bısey yapamazmıyım engellemek ıcın pcnın flashı algılamasını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka bende bütün gün oyun oynuyorum o oynarsa kanser olurum kalkmaz pcden

ama flash onda şuan bende evdeyim birine işletim sistemini attıracak flasha yanı suan bısey yapamazmıyım engellemek ıcın pcnın flashı algılamasını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka bende bütün gün oyun oynuyorum o oynarsa kanser olurum kalkmaz pcden
Anlarsa, yine aynı kapıya çıkacak. Wise Folder Hider programı ile gizlenebiliyormuş. Burada gösteriyor. https://www.wisecleaner.com/help/wisefolderhider/husb.html

Anakartın BIOS ayarlarında USB kontrolcüsünü kapatma ayarı varsa onu kullanabilirsin.

Geri