Flash bellekte anlamadığım bir sıkıntı var

Siaus

80+
Reaksiyon skoru
106
Merhabalar, konuyu nereye açacağımı bilmediğim için mecburen buraya açtım kusura bakmayın. Flash bellek açtığımda değişik bir şey çıkıyor onay verince klasörmüş gibi açılıyor ve dosyalar görünmüyor Windows based script host diye bir şey çıkıyor evet diyorum ama dosyalar görünmüyor virüs mü kapmış yardımcı olur musunuz

Merhabalar, konuyu nereye açacağımı bilmediğim için mecburen buraya açtım kusura bakmayın. Flash bellek açtığımda değişik bir şey çıkıyor onay verince klasörmüş gibi açılıyor ve dosyalar görünmüyor Windows based script host diye bir şey çıkıyor evet diyorum ama dosyalar görünmüyor virüs mü kapmış yardımcı olur musunuz
Flaşı normal dosya gezgini ile aç arama yerine . koy arat eğer dosyalar görünüyorsa virüs kapmış

birini dene virüs büyük ihtimalle

attrib -a -s -r -h /s /d

attrib -r -h -s -a *.* /s /d

attrib -h -r -s /s /d *.*
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dosyaları ortaya çıkar lazım olanı al tarat temizle ayır formatla

bilgisayarınıda tarat bu arada

sweezy virüsü vardı galiba trojan diyor muhtemelen virüs kaptı çıkardım usbyi

windows virüs koruması buldu kaldırıldı dedi yeterli mi sizce yoksa kaspersky falan kurup tekrar taratayım mı

Flaşı normal dosya gezgini ile aç arama yerine . koy arat eğer dosyalar görünüyorsa virüs kapmış
evet virüs kapmış bellek içinde birkaç dosya vardı ama çok da önemli değil nasıl temizleyebilrim

Kaspersky Virus Removal Tool
1765297180689.webp

şu anda tarıyor

1765297180689.webp

şu anda tarıyor
yalnız şöyle bir şey var windowsu kms olarak kurmuştuk onu virüs algılıyor silmesini istemiyorum nasıl kapatabilirim onu silmesini engellemem lazım

tarama ayarlarından dahil hariç tutma olması lazım

tarama ayarlarından dahil hariç tutma olması lazım
evet hocam onu yaptım yoksay dedim. Onun dışında deli gibi trojan çıktı mining falan bir sürü şey buldu temizledi ben ne olur ne olmaz diye tekrar bi hızlı tarama yapıyorum muhtemelen temizlemiştir değil mi? biraz önce hiçbir işlem yapamıyordum google falan bile girdirmiyordu yeniden başlatınca düzeldi.

baktımda göremedim daha derinlerde saklı ayar heralde

öyle oluyor kaspersky silerken windowsu siliyor sanki.Birde o indirme sayfasındaki "Kaspersky Virus Removal Tool" bunuda kullanabilirdin.

baktımda göremedim daha derinlerde saklı ayar heralde
sıkıntı yok hocam taramada tekrar tekrar karşıma çıkarıyor kms diye ama bir işlem yapmıyorum onun dışında dediğim gibi bir ton trojan temizledi

:D bende 1 hafta önce kardeşime verdiğim pcde temizledim mining ile usb içinde ondan önceki haftada babamdaki pcdeki ve de şöyle bir şey var kardeşim başka şehirde okuyor

sıkıntı yok hocam taramada tekrar tekrar karşıma çıkarıyor kms diye ama bir işlem yapmıyorum onun dışında dediğim gibi bir ton trojan temizledi
Flaşı biçimlendir sonra kvrt ile tarama yap

......Hadi hayırlısı fark alanlarda kullanım aynı virüslerin çıkması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,669
Üyeler
191,955
Son üye
alpea
Geri