crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
Dahası
Dostum rufus yazıp görsellere tıklarsan Partition Scheme seçeneğinde iki ayar var. Ben videoda izlediğimde adam bunu GPT ayarlayarak yaptı. Ama bende olmadı. Bende MBR seçeneğiyle denedim oldu. Bunun bi farkı olur mu diye sormuştum sadeceISO dosyasını flash belleğe direkt sürükleyerek mi atıyorsun la?
Ne demek istediğini anlamadım.
Düşük sistemler için MBR diye bir şey yok dostum, sistem UEFI desteklemiyorsa Legacy olacak, destekliyorsa UEFI olacak, nokta.
Saymakla bitmez ciddiyim uçurum kadar fark var aralarında. Ama şu video yardımcı olur.UEFI ile Legacy arasında fark nedir?
Sanırım soldeki UEFI ve daha iyi.Peki anakartım UEFI desteklemezse internet kafe ye gidip yapmak daha mantıklı olur değil mi?Saymakla bitmez ciddiyim uçurum kadar fark var aralarında. Ama şu video yardımcı olur.
UEFI desteklemiyorsa yapacak bir şey yok. Yani UEFI olarak kuramazsınız.Sanırım soldeki UEFI ve daha iyi.Peki anakartım UEFI desteklemezse internet kafe ye gidip yapmak daha mantıklı olur değil mi?
O zaman kafeye gideyim.Daha iyi olur.Peki UEFI destekleyip desteklemediğini nasıl anlayacağım?UEFI desteklemiyorsa yapacak bir şey yok. Yani UEFI olarak kuramazsınız.
Bilgisayarınızın özellikleri nedir?O zaman kafeye gideyim.Daha iyi olur.Peki UEFI destekleyip desteklemediğini nasıl anlayacağım?
yeni anakartlar destekliyor çok kasma senO zaman kafeye gideyim.Daha iyi olur.Peki UEFI destekleyip desteklemediğini nasıl anlayacağım?
Benimki 10 yıllık pcyeni anakartlar destekliyor çok kasma sen
Anakart:İntel Soket 1155 H61Bilgisayarınızın özellikleri nedir?
Modeli nedir anakartın?Benimki 10 yıllık PC
Anakart:İntel Soket 1155 H61
yeni pc alıcam dememişmiydinBenimki 10 yıllık PC
Anakart:İntel Soket 1155 H61
mATX sanırım bunu soruyorsunuz.Başka bir bilgim yok.DDR3 bide bunu biliyorum.Ama o ramler ile ilgili sanırım.Modeli nedir anakartın?
Windowsu ona kurucam işte.Eski Pc den yazacağım windowsu flasha.yeni PC alıcam dememişmiydin