Arkadaşlar bugün 5iş günü dolmuş oldu ve hala montaj aşamasında dalga mı geçiyorlar bune böyle tamam çok fazla sipariş aldılar ama baya erken vermiştim yani hani incehesap sıraya göre gidiyordu 6.40 da falan vermiştim aramalımıyım yani ne yapmalıyım
Adamlar tek sanamı ürün hazırlıyor zannediyorsunArkadaşlar bugün 5iş günü dolmuş oldu ve hala montaj aşamasında dalga mı geçiyorlar bune böyle tamam çok fazla sipariş aldılar ama baya erken vermiştim yani hani incehesap sıraya göre gidiyordu 6.40 da falan vermiştim aramalımıyım yani ne yapmalıyım
sabırsızlık kötü şey...Arkadaşlar bugün 5iş günü dolmuş oldu ve hala montaj aşamasında dalga mı geçiyorlar bune böyle tamam çok fazla sipariş aldılar ama baya erken vermiştim yani hani incehesap sıraya göre gidiyordu 6.40 da falan vermiştim aramalımıyım yani ne yapmalıyım
Sakin ol kanka anlıyorum seni bende sen gibiyim biraz da pinpirikli birisiyim çok arızalı ürün olunca ve çok geri gönderen olunca büyük ihtimal bütün sistemleri tekrar kontrol ettiler bu arada ara kesinlikle ben sipariş verdiğim günden beri arıyorum benim kasamda sorunlu geldi ve tekrar gelmesiyle kadar da arayacağım sende öyle yap sonuçta sana böyle bir hak veriliyor ve verdiğin paralar az buz paralar değil hiç çekinme aklında ne varsa sorArkadaşlar bugün 5iş günü dolmuş oldu ve hala montaj aşamasında dalga mı geçiyorlar bune böyle tamam çok fazla sipariş aldılar ama baya erken vermiştim yani hani incehesap sıraya göre gidiyordu 6.40 da falan vermiştim aramalımıyım yani ne yapmalıyım
Doğru söylüyorsun dostum az para değil yani ama bizde orda 5 gün yazıyor ki ona göre plan yapıyoruz ona göre bekliyoruz yani acaba msj atıp montaj aşamasında şuan böyle böyle sorun varmış diyim tekrar test edebilir misiniz diye bi yazıyım büyük ihtimal bazı pcleri test etmeden direk takıp yolladılar yoğunluktan dolayıSakin ol kanka anlıyorum seni bende sen gibiyim biraz da pinpirikli birisiyim çok arızalı ürün olunca ve çok geri gönderen olunca büyük ihtimal bütün sistemleri tekrar kontrol ettiler bu arada ara kesinlikle ben sipariş verdiğim günden beri arıyorum benim kasamda sorunlu geldi ve tekrar gelmesiyle kadar da arayacağım sende öyle yap sonuçta sana böyle bir hak veriliyor ve verdiğin paralar az buz paralar değil hiç çekinme aklında ne varsa sor
Bi sıkıntısı varmıbende aldım flexy sistemi benim sistemim geldi bugün.
Sende haklısın mesaj da at ve arada bu arada benim sistemim tam 6. Gün elime geçti ama dediğini söyle sistemimin tekrara incelenmesini istiyorum de gardaşım çekinme aramaktan ki bugün kavga etme derecesine geldim benDoğru söylüyorsun dostum az para değil yani ama bizde orda 5 gün yazıyor ki ona göre plan yapıyoruz ona göre bekliyoruz yani acaba msj atıp montaj aşamasında şuan böyle böyle sorun varmış diyim tekrar test edebilir misiniz diye bi yazıyım büyük ihtimal bazı pcleri test etmeden direk takıp yolladılar yoğunluktan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi sıkıntısı varmı
Ama geç olsun güç olmasın gardaşım bak bize tekrar yolladık belki 20 gün gelmeyecekDoğru söylüyorsun dostum az para değil yani ama bizde orda 5 gün yazıyor ki ona göre plan yapıyoruz ona göre bekliyoruz yani acaba msj atıp montaj aşamasında şuan böyle böyle sorun varmış diyim tekrar test edebilir misiniz diye bi yazıyım büyük ihtimal bazı pcleri test etmeden direk takıp yolladılar yoğunluktan dolayı
Bi sıkıntısı varmı
TEk sana üretilmiyo binlerce urün var adamlarım bu kıtlikta yetişemeleri cok normalArkadaşlar bugün 5iş günü dolmuş oldu ve hala montaj aşamasında dalga mı geçiyorlar bune böyle tamam çok fazla sipariş aldılar ama baya erken vermiştim yani hani incehesap sıraya göre gidiyordu 6.40 da falan vermiştim aramalımıyım yani ne yapmalıyım
şuan deneyemedim daha bi yarım saate deneyeceğim yazarım foruma bi sıkıntı olursaDoğru söylüyorsun dostum az para değil yani ama bizde orda 5 gün yazıyor ki ona göre plan yapıyoruz ona göre bekliyoruz yani acaba msj atıp montaj aşamasında şuan böyle böyle sorun varmış diyim tekrar test edebilir misiniz diye bi yazıyım büyük ihtimal bazı pcleri test etmeden direk takıp yolladılar yoğunluktan dolayı
Bi sıkıntısı varmı
Ne boşsun ya sen bak git kitap mı okuyon araştırıyonmu napıyon bilmem ama bak işletmelerin bi planları vardır ona göre hareket ederler belli bi stok vardır onu göre de eleman çalıştırıp montajı dedikleri gün içersinde yetiştirirler yoğunlukmuş coronaymış falanmış kargoya verilmedi daha kargoya verilse dicem havalar sıkıntı corona sıkıntısı falan var eywallah 5gün doldu ama kargoya verilmediTEk sana üretilmiyo binlerce urün var adamlarım bu kıtlikta yetişemeleri cok normal
Yaw tamam sizin ev dhaa büyük he he tamam tamamNe boşsun ya sen bak git kitap mı okuyon araştırıyonmu napıyon bilmem ama bak işletmelerin bi planları vardır ona göre hareket ederler belli bi stok vardır onu göre de eleman çalıştırıp montajı dedikleri gün içersinde yetiştirirler yoğunlukmuş coronaymış falanmış kargoya verilmedi daha kargoya verilse dicem havalar sıkıntı corona sıkıntısı falan var eywallah 5gün doldu ama kargoya verilmedi
Hazırlama bitmiştir yarın kapına gelirse şaşırmaArkadaşlar bugün 5iş günü dolmuş oldu ve hala montaj aşamasında dalga mı geçiyorlar bune böyle tamam çok fazla sipariş aldılar ama baya erken vermiştim yani hani incehesap sıraya göre gidiyordu 6.40 da falan vermiştim aramalımıyım yani ne yapmalıyım