TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,711
yurtdışında 170-200 dolar gibi fiyatlarda trde satışı yokÇok sağlam makinaymış genel ücretleri ne durumda
yurtdışında 170-200 dolar gibi fiyatlarda trde satışı yokÇok sağlam makinaymış genel ücretleri ne durumda
Bu eleman tam olarak nasıl çalışıyor hocam bir ton videosu gördüm aklım almıyor istediğin her elektronik sistemi hackliyorsun resmen
Sinyalleri takip eder. Sahte wifi ağları üretebilir. Çoğunlukla sinyal yazma ve okuma yoluyla elektronik mekanizmaları kendi çıkarınıza kullanabilmenizi sağlar. Buna otomatik apartman kapısından tutun araba kilidi bile dahildir.Ne oluyor o?
Öncelikle o cihazın kullanımı yasal değil kötüye kullanım için bahsediyorum. Gardırop tarzı uygulamalarda satabilirsin sahibindende satamazsın. Ayrıca sakıncası yoksa ne kadara temin ettiniz?Arkadaşlar yakın zamanda yurt dışından flipper zero temin ettim bir akrabam sayesinde ve tüm harçlığımı ona verdim siyebilirim satıp 1-2k kazanırım hayaliyle aldım ama acaba türkiye de nasıl satacağım bunu bana yardımcı olabilecek var mı sahibinden ilanları kapanıyor. Türkiye de legal aslında anlayamıyorum
hocam elimde var isterseniz ulaşabilirsiniz var instagramdan @frkntre34dostum satmadıysan ben alabilirim
trde legal değil şuan illegal hocam öyle ilan vererek satamazsınArkadaşlar yakın zamanda yurt dışından flipper zero temin ettim bir akrabam sayesinde ve tüm harçlığımı ona verdim siyebilirim satıp 1-2k kazanırım hayaliyle aldım ama acaba türkiye de nasıl satacağım bunu bana yardımcı olabilecek var mı sahibinden ilanları kapanıyor. Türkiye de legal aslında anlayamıyorum