nE ZAMANA KADAR KRAL![]()
Sürpriz Ürünlerde Süper Fiyatlar | Flo
Sürpriz Ürünlerde Süper Fiyatlar kampanyası hakkında detaylı bilgi edinmek ve hemen faydalanmak için flo.com.tr'yi ziyaret edin!www.flo.com.tr
Kupon kodu: FLO1000
2k ile 2 tane ayakkabi ekledim 1099₺'ye düştü. (Ustteki 3 bin ayakkabida gecerlidir kod )
Alıntıyı görüntüle
Flo'daki ürünler orijinal değil. Örnek olarak; oradaki Nike'ler orijinal değil. Flo kendisi üretiyor. Vietnam'dan gelmiyor.FLO'da kaliteli klas botlar var mı?
Lumberjack lerFlo'daki ürünler orijinal değil. Örnek olarak; oradaki Nike'ler orijinal değil. Flo kendisi üretiyor. Vietnam'dan gelmiyor.
Flo'daki ürünler orijinal değil. Örnek olarak; oradaki Nike'ler orijinal değil. Flo kendisi üretiyor. Vietnam'dan gelmiyor.
Hepsi sahte. Orijinale yakın fiyata sattıklarından ötürü orijinal sanıyor insanlar.Lumberjack ler
Polo lar damı aynı kral
Yapma kral nasıl sahte firmalardan olduğu gibi dava yemezmi flo bu riski göze almazlarHepsi sahte. Orijinale yakın fiyata sattıklarından ötürü orijinal sanıyor insanlar.
Sahte hocam sahte. Orijinal ürünlerle arasında bariz farklar var. Ben bu dava işlerini bilmiyorum fakat Flo'nun ve ona bağlı olan InStreet'in sahte ürün sattığını biliyorum.Yapma kral nasıl sahte firmalardan olduğu gibi dava yemezmi flo bu riski göze almazlar
Reis ortaya çıkarsa olduğu gibi firmalar benim ürünüm adı altında sahte ürün üretip satıyor diye içinden geçerler FLO nun pek inanamadımSahte hocam sahte. Orijinal ürünlerle arasında bariz farklar var. Ben bu dava işlerini bilmiyorum fakat Flo'nun ve ona bağlı olan InStreet'in sahte ürün sattığını biliyorum.
Olabilir belki de yanılıyorumdur.Reis ortaya çıkarsa olduğu gibi firmalar benim ürünüm adı altında sahte ürün üretip satıyor diye içinden geçerler FLO nun pek inanamadım
Yanılıyorsun kral bu dediğin resmen evrakta sahtecilik.Olabilir belki de yanılıyorumdur.
Botun siyahı var 45 numara işinize yararsa uyguna bırakayım 1 kere giydim sadece
Knk 45 değil 42 giyiyorum. 45 olsa alırdımBotun siyahı var 45 numara işinize yararsa uyguna bırakayım 1 kere giydim sadece