FM2+ anakart önerisi

Wiltoria

80+
Reaksiyon skoru
7
Öncelikle merhaba. birkaç anakart tavsiyesine ihtiyacım var. Aşagıdaki anakartlar arasındaki farklar nelerdir, bana eksi ya da artı yönleri olur mu aralarında çok büyük farklar var mıdır? Kısaca özetleyecek arkadaşlar varsa sevinirim. Yardımcı olan ve ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Gigabyte F2A68HM-DS2.
Gigabyte F2A58M-DS2.
ASUS A68HM-K.
ASUS A88XM-A.

Sana yapabileceğim en büyük yardım o sokete artık yatırım yapmanın çok mantıksız olduğunu söylemek olur

Sana yapabileceğim en büyük yardım o sokete artık yatırım yapmanın çok mantıksız olduğunu söylemek olur
İlgi ve bilgi için çok teşekkür ediyorum. Evet eski bir soket ama elimde ddr3 ram ve uygun bir işlemci var onların çöpe gitmesini istemedigimden böyle bir seçim yapmak zorundayım.

İlgi ve bilgi için çok teşekkür ediyorum. Evet eski bir soket ama elimde ddr3 ram ve uygun bir işlemci var onların çöpe gitmesini istemedigimden böyle bir seçim yapmak zorundayım.
Rica ederim. Bu anakartlar arasında en iyisi A88 çipsete sahip olan Asus modeli.

Yada şöyle bir anakart fiyat olarak aralarında baya fark var.
BIOSTAR A68MDE A68H

A88 Fm2 soketin en yüksek çipseti olmalı. Daha fazla oc imkanı, daha çok sata, usb falan yani

A88 Fm2 soketin en yüksek çipseti olmalı. Daha fazla oc imkanı, daha çok sata, usb falan yani
Anladım teşekkür ediyorum. OC yapmayı düşünmüyorum bunun dışında çokta büyük bir etkisi yok olarak anladım doğrumudur? O halde ASUS A88XM-A. 400 küsür iken BIOSTAR A68MDE A68H 250TL civarlardına daha uygununu almak daha mantıklı gibi benim gibi bir kullanıcı için performans farkı yaşatmadıktan sonra

Fazla bir performans farkı olmayacaktır

Rica ederim iyi günler ?

Geri