Neler Yeni

FO32up2 vs. G80SD vs. PG32UDMP vs. MSI 321upx

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Baran Kut
Sizce hangisi tercih edilmeli?
Eğer oyun dışında medya izlemek amaçlı da kullanacaksanız, işte böyle televizyon gibi yatağa geçerim, filmimi, dizimi izlerim, tv ekranını yansıtır kablolu yayın izlerim(aynı marka olmak zorunda sanırsam) diyorsanız Samsung G80SD tam sizlik bir monitör.

Onun dışında buradan birini seçsem ASUS PG32UCDP modelini seçerim.

alfekan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Bertuğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aralarında sRGB farkı olduğunu, color accuracy farkı olduğunu gördüm. Bu sizce çok fark edilir mi? Yoksa hepsinin kalitesi birbirine çok mu yakın? Teşekkür ederim

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Baran Kut
Hocam aralarında sRGB farkı olduğunu, color accuracy farkı olduğunu gördüm. Bu sizce çok fark edilir mi? Yoksa hepsinin kalitesi birbirine çok mu yakın? Teşekkür ederim
Hocam yan yana koyulmadıkça farkedilmesi bir tık zor işler onlar. Parlaklık farkı, panel farkı var evet ama hepsi güzel modeller.

En temiz farkları rtings.com sayfası karşılaştırır. Oraya bakabilirsin.

Benim yeni modellerde önerdiğim 2 monitör bunlar. Birisi 480hz modunun avantajını kullanabiliyor, diğeri de içinde Tizen çipi bulunduğundan aynı bir akıllı televizyon gibi birçok medya özelliğinden faydalanabiliyorsun. Tercih meselesi tabi.

alfekan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Bertuğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yan yana koyulmadıkça farkedilmesi bir tık zor işler onlar. Parlaklık farkı, panel farkı var evet ama hepsi güzel modeller.

En temiz farkları rtings.com sayfası karşılaştırır. Oraya bakabilirsin.

Benim yeni modellerde önerdiğim 2 monitör bunlar. Birisi 480hz modunun avantajını kullanabiliyor, diğeri de içinde Tizen çipi bulunduğundan aynı bir akıllı televizyon gibi birçok medya özelliğinden faydalanabiliyorsun. Tercih meselesi tabi.
Yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim hocam. Başka yorumu olan var mı?

Top Bottom