For Honor Alınır Mı?

Flyn83

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
Tek kişi oynayacağım alınır mı?

Kolun varsa al derim ve sistem gereksinimleri gerçekten yüksek ona göre al

Oyunun onlinedaki karşılaştırma sistemi çok sorunlu diye duymuştum böyle alakasız leveller ile karşılaşıyormuşşun, seveni çok seviyor gömeni fena gömüyor ortası yok yorumlarda :D.

Tek kişi oynayacağım alınır mı?
Oyun güzel ama çok zor. Online tarafta özellikle adamlar 1459879546 lvl geliyor karşına bazen. Sen daha kolunu kaldıramadan kombo şeklinde ağzına şapalağı yemiş oluyorsun. Yani karşılaştırma sistemi biraz sorunluydu ben en son oynadığımda (geçtiğimiz 3 ay tatilde oynamıştım en son). Daha güncelleme geldi mi, oyun güncelleme almaya devam ediyor mu bilmiyorum ama hala benim anlattığım gibiyse sinirlerine hakim olabilmen lazım oynamak için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun güzel ama çok zor. Online tarafta özellikle adamlar 1459879546 lvl geliyor karşına bazen. Sen daha kolunu kaldıramadan kombo şeklinde ağzına şapalağı yemiş oluyorsun. Yani karşılaştırma sistemi biraz sorunluydu ben en son oynadığımda (geçtiğimiz 3 ay tatilde oynamıştım en son). Daha güncelleme geldi mi, oyun güncelleme almaya devam ediyor mu bilmiyorum ama hala benim anlattığım gibiyse sinirlerine hakim olabilmen lazım oynamak için.
Ha bir de çok zaman harcaman lazım iyi oyuncu omak için. Savaşlarda dengesiz eşleşme olduğu için oyuna alışmak, iyi olmak çok zaman ve emek alıyor. Gamepad ile oynamanı tavsiye ederim ama ucuzundan bir gamepad olsun. Mağlum sinirden duvara fırlatırsan yazık olmasın sonra :D.

Sistem gereksinimleri yüksek derken ne kadar yüksek hocam merak ettim.
  • MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit versions only)
    • İşlemci: Intel Core i3-4150 | AMD FX-4300 or equivalent
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX950 / GTX1050 with 2 GB VRAM | AMD Radeon R9 270 / R9 370 / RX460 with 2 GB VRAM

ÖNERİLEN:
      • İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 11 (64-bit versions only)
      • İşlemci: Intel Core i5-7500 | AMD Ryzen 5 1400 or equivalent
      • Bellek: 8 GB RAM
      • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX1080 with 3 GB VRAM or more | AMD Radeon RX580 with 4 GB VRAM or more

Dünya oyun tarihinin en kötü oyunudur. Karakter dengesizliği olsun, oyundan durup dururken atması olsun, serverların rezaletliği, oyuncuların toxicliği, revenge feederların gazabına uğramak(oynayınca anlayabileceğiniz bir şey), oyundan istediğiniz gibi çıkıp takımınızı botlara bırakıp kaybettirebiliyorsunuz, internet kesintileri inanılmaz fazla, yeni hero ve skin çıkarmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar, gank olayı var ve bazı evsiz barksız ailesi tarafından sevilmemiş insanlar bunu günlerce çalışıp siz kolunuzu bile kaldıramadan size tek atıyorlar. OYNAMAYIN, OYNATTIRMAYIN, ALDIRMAYIN, ***** OLMAYIN. Her maç botlarla oynuyorsunuz oyundan düşenler ragequit atıp çıkanlar mı dersiniz varya hayatımda oynadığım en ama en kötü oyun.

Geri