Kaç paraya alacağınıza bağlı, klasik Focus yani aham şaham bir performansı yoktur ama yine de iyidir motor mekanik olarak. TDCI koklar diyemem ama yakıt konusunda dCi'den sonra en iyisidir.2014 1.5 TDCI Trend x Otomatik vites sizce nasıldır motor şanzıman yakıt olarak üzer mi (gerçi artık 1TLnin altında yakan araba yok)
265-275 civarında temiz bulunabiliyor hocam 2014 ve üstü modelleri içinKaç paraya alacağınıza bağlı, klasik Focus yani aham şaham bir performansı yoktur ama yine de iyidir motor mekanik olarak.
Hocam illa focusmu bence focus değilde model yükseltmeye daha yeni arabalara bakın bende focus alacaktım birkaç ay önce yılı 2012 mi 2013 mü neydi aynı fiyata gittim 2017 corolla aldım 58 binde265-275 civarında temiz bulunabiliyor hocam 2014 ve üstü modelleri için
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-ford-focus-trend-x-otomatik-1015118769/detay
örnek olsun diye attım
illa focus değil ama değişiklik olsun dedim corolla elentra insignia gibi araçlar kullandımHocam illa focusmu bence focus değilde model yükseltmeye daha yeni arabalara bakın bende focus alacaktım birkaç ay önce yılı 2012 mi 2013 mü neydi aynı fiyata gittim 2017 corolla aldım 58 binde