DeH$et
80+ Silver
Usta Insigniaciyim ama yol tutuşunda yeni 508ler bı başkaBence ikiside degil OPEL İNSİGNİA
Usta Insigniaciyim ama yol tutuşunda yeni 508ler bı başkaBence ikiside degil OPEL İNSİGNİA
Focus hocam yol tutuşu olsun sağlamlığı olsun baya önde.Okuldakilerle iddiaya girdik geyik testlerinide izlettim Ford her türlü ezip geçiyor ikna olmuyolar hala bide siz cevaplayın ona göre ya ben ikna olayım ya onlar ikna olsun
508 içi falan uzay meki çok sevmedim ikisinede bindim insignia daha başka alman arabası ile fransız bir olmazUsta Insigniaciyim ama yol tutuşunda yeni 508ler bı başka
508'in yol tutuşundan bahsettim ztn. D segmentinde yol tutuşu olarak en iyisi diyebilirim.508 içi falan uzay meki çok sevmedim ikisinede bindim insignia daha başka alman arabası ile fransız bir olmaz
usta possot ile audi aynı grupta haberin olsun
insignia 4x4 2.0 cdti biturbo içinden geçer possoton maalesefUsta Insigniaciyim ama yol tutuşunda yeni 508ler bı başka
M5 mi bu araba?Binek otomobilden V10 sesi mi bekliyorsun?2 arabada döküntü gibi ses çıkarıyodu
2.0 TSI 280 lik Passatta insigniayı geçer maalesefusta possot ile audi aynı grupta haberin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
insignia 4x4 2.0 cdti biturbo içinden geçer possoton maalesef
Daha üstü var merak etme.insignia 4x4 2.0 cdti biturbo içinden geçer possoton maalesef
2.8opc stok 325hp Insignia da passati geçer mlsf.2.0 TSI 280 lik Passatta insigniayı geçer maalesef
Yok hocam.Daha yavaş kalıyor.Daha üstü var merak etme.
2.8opc stok 325hp Insignia da passati geçer mlsf.
umarım ciddi değildir kahkaha attırdın sağol.iki tane teneke bizim gibi yoksul ulkelerin vatandaslarinin zamanini caliyor. tartismaya degmez ikisi de cop
insignia daha iyi yol tutuyor ve haliyle ağır bir araç ben burda dizel passat ile dizel insigniayı karşılarştırıyorum daha 2.8 opc gelmediYok hocam.Daha yavaş kalıyor.
2.0 cdti çift turbolu dizel zaten 2.0 tdi nin içinden geçerDaha üstü var merak etme.
2.8opc stok 325hp Insignia da passati geçer mlsf.
Aynen hocam aynen kesin daha yavaş kaliyodur. 1.6t stok 180hp Insignia kadran devirip 268-270 görüyorken 2.8opc yi siz düşünün derim.Yok hocam.Daha yavaş kalıyor.
Biturbo 195likler evet. Onun dışında 160liklar biraz hantal kalıyor.2.0 cdti çift turbolu dizel zaten 2.0 tdi nin içinden geçer