Neler Yeni

ford ka 2001 model 1.3 motor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Valla laguna yerine Mazda Practica veya 626 öneririm Lagunalar da sıkıntı çıkarıyor ve çıkardığı sıkıntılar biraz tuzlu. Aile arabası olacaksa 1.5 practica vs olabilir. Genç işi performanslı olacaksa Lantis 1.8 kesinlikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam dediğinize katılmıyorum. Motor parçaları 1.8 Doch tüm mazdalar ile uyumlu Mazda 323 1.8f de dahil. Onun dışındaki her parçası bulunuyor. İstediğiniz parçayı kargosu dahil 1 haftaya temin ederim. Gidip rastgele bir sanayide bulamazsın orası öyle şahin kartal gibi değil fakat 1992 model mazda 323 kullanan biri olarak hiçbir parçayı 1 haftadan fazla aramadım.
Lantis'in tamponunu aylarca ararsın. Koskoca Türkiye'de 50 ilan var zaten kimse gidip bunun parçasını üretmez sana. Çıkmacıda arar durursun onda da buldun diyelim çok para harcarsın. Düz 323'de bulursun çünkü sayısı daha fazla.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Palio gerçekten kalitesiz bir araç. Burada ford ka önerdiğimden değil fakat palio ile kıyaslanacak bir araba değil. Palionun plastik aksamından tut kaportasına kadar kalitesiz. Şanzuman kemik gibi rolantisi adam gibi tutmuyor düşükte titrer yüksekte bağırır çatçatlar ve menteşeler boşluk yapıyor süspansiyonları bi acayip. cidden ufak şeylerden bile sinir bozucu sorunlar çıkaran bir araç ben kesinlikle önermiyorum. Alınacaksa bu fiyat bandında farklı alternatifler var onlar da değerlendirilebilir.

Özellikle şu tarz familialar değerlendirilebilir bu veya bunun 1.6 ya da 1.5i.

Hem sportif hem ekonomik hem de performanslı bir şey olacaksa

Mazda lantisi fazlasıyla önerebilirim. 1.8 Doch Getrag şanzuman tam bir canavar. Buna rağmen yakıtı çok değil ve parçası ile işçiliği uygun.

Familia bulursan yapış derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Birkaç tane örnek olarak yazıyorum:
Dolu kapı tane fiyatı 1000 TL
Ön cam 400 TL
Tavan çıtası 150 TL
Cam+ Kriko 350 TL
Yağlı tokiko orj amortisör tane 250 arka kyb gazlı amortisörler 450 tl
Kalorifer hava ayar motoru 200 TL
Boş gösterge paneli 300 TL
Komple klima tesisatı 1250 TL
Koltuk tane 200 TL
AKS tane 400 TL
Motor tesisatlarıda keza bu şekilde uygun. sizin için üşenmedim bakındım fiyatlara. Fiyatlar güncel FB gruplarından güvenilir satıcılardan alınmış fiyatlar. Mazda grubunun çıkması hem çok fazla var hem de çok rahat bulunuyor.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya 1 ya 2 kere bindim. Familia da parça sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum. İstanbulda her yerde parçasını bulursun.
Fazlasıyla japoncu var ve emin ol sıkıntı çekmezsin.
Yakıtı nedir bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Lantis'in tamponunu aylarca ararsın. Koskoca Türkiye'de 50 ilan var zaten kimse gidip bunun parçasını üretmez sana. Çıkmacıda arar durursun onda da buldun diyelim çok para harcarsın. Düz 323'de bulursun çünkü sayısı daha fazla.
Hocam yanlış düşünüyorsunuz gerçekten. İlanda olan 50 araba olması o kadar az parça olduğu anlamına gelmiyor. Tampon ve kaporta aksamlarını trde özel üreten insanlar bile var BKZ:kardeşler fiber ve işlerinde de iyiler.

Ya 1 ya 2 kere bindim. Familia da parça sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum. İstanbulda her yerde parçasını bulursun.
Fazlasıyla japoncu var ve emin ol sıkıntı çekmezsin.
Yakıtı nedir bilmiyorum
Verimli motoru var yakmıyor çok fazla. Benim araba bile hırçın kullanımda 1.6 olmasına rağmen 50 lira lpg ile 35 km gidiyor.

Lantis tamponu istiyorsanız 1000 1500 tl civarına en az 3 4 gün içinde bulurum.Parça bulmak gerçekten çok kolay Mazdalar için çünkü TRde hastası çok. Bu arabaları seven gizli bir kitle var ve sadece bu arabaların parçalarının alım satımınıı yapan büyük bir kitle var Kendim de kullanıcısı olduğum için az çok aşinayım Modlama işlerine de girdiğim için çok parçaya ihtiyacım oluyor. Aracımdaki bazı parçalar bizzat lantisden geçirilmiş parçalar. Rotiller rotbaşları vs. çünkü daha dayanıklılar. 50 tane ilan olabilir ama Facebook Sırf Lantis grubu 17 bin kişi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam yanlış düşünüyorsunuz gerçekten. İlanda olan 50 araba olması o kadar az parça olduğu anlamına gelmiyor. Tampon ve kaporta aksamlarını trde özel üreten insanlar bile var BKZ:kardeşler fiber ve işlerinde de iyiler.

Verimli motoru var yakmıyor çok fazla. Benim araba bile hırçın kullanımda 1.6 olmasına rağmen 50 lira lpg ile 35 km gidiyor.

Lantis tamponu istiyorsanız 1000 1500 TL civarına en az 3 4 gün içinde bulurum.Parça bulmak gerçekten çok kolay Mazdalar için çünkü TRde hastası çok. Bu arabaları seven gizli bir kitle var ve sadece bu arabaların parçalarının alım satımınıı yapan büyük bir kitle var Kendim de kullanıcısı olduğum için az çok aşinayım Modlama işlerine de girdiğim için çok parçaya ihtiyacım oluyor. Aracımdaki bazı parçalar bizzat lantisden geçirilmiş parçalar. Rotiller rotbaşları vs. çünkü daha dayanıklılar. 50 tane ilan olabilir ama Facebook Sırf Lantis grubu 17 bin kişi.
1500 TL bu değerdeki ve yıldaki bir arabanın tamponu için ucuz mu sanıyorsun? O bütçedeki popüler arabaların sıfır tamponu bile 700-800 TL'ye bulunuyor. Mekanik olarak sorun çıkmayacağını ben de biliyorum ama piyasası belli bu araçların. Grubunda da 17 bin kişi var diye popüler sanma şu yaşıma kadar Ankara'da 2 kere Lantis görebildim yok bile ortalıkta, meraklıları doluşmuştur çoğunlukla. Buradaki bir al-satçıda Lantis var 6 aydır satamadı duruyor öyle.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Konuya ben fikrimi katayım
Japon ve mazda olmasından kaynaklı sağlam olabilir ama ben tasarımını beğenmiyorum açıkcası (lantisin tasarımı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
1500 TL bu değerdeki ve yıldaki bir arabanın tamponu için ucuz mu sanıyorsun? O bütçedeki popüler arabaların sıfır tamponu bile 700-800 TL'ye bulunuyor. Mekanik olarak sorun çıkmayacağını ben de biliyorum ama piyasası belli bu araçların. Grubunda da 17 bin kişi var diye popüler sanma şu yaşıma kadar Ankara'da 2 kere Lantis görebildim yok bile ortalıkta, meraklıları doluşmuştur çoğunlukla. Buradaki bir al-satçıda Lantis var 6 aydır satamadı duruyor öyle.
Siz hala piyasa bazında bakıyorsunuz. Lantis alıp satmak isteyeceğiniz bir araba değil. Kaporta ve şase sağlam motor sağlam parçaları sağlam kaza yapmadığın sürece parça dahi aramazsın. Ayrıca fiat palionun veya bu değerdeki bir arabanın tamponu 700 800 tl diye her arabanın böyle olmak zorunda değil ki. Bu arabalar palio gibi arabaların yanında ferrari gibi kalıyor. ek olarak eminim ki iç aksam parçaları daha da ucuzdur ki burada konu ucuz pahalı da değil siz bulunabilirlikten açtınız ben de bulunabileceğini iddia ediyorum her şekilde de kanıtlarım çünkü bulunuyor. Ankaranın araba piyasası belli şahin peugeot fiat vs vs. Öyle alışmışlar piyasası öyle gelişmiş. Yoksa Peugeot 106 206 şahin vs lantisin yanında torostan farksız benim için.

Konuya ben fikrimi katayım
Japon ve mazda olmasından kaynaklı sağlam olabilir ama ben tasarımını beğenmiyorum açıkcası (lantisin tasarımı)
Kişiden kişiye değişir hatları çok güzel bence ama göreceli tabi. Stok performansına söyleyecek yok anlatılmaz yaşanır. ön takım güçlendirmesi ve şanzuman değişikliği ile 92 model 1.6 soch 323 bile 200ü rahat deviriyorken heleç.

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Matty Man
Palio gerçekten kalitesiz bir araç. Burada ford ka önerdiğimden değil fakat palio ile kıyaslanacak bir araba değil. Palionun plastik aksamından tut kaportasına kadar kalitesiz. Şanzuman kemik gibi rolantisi adam gibi tutmuyor düşükte titrer yüksekte bağırır çatçatlar ve menteşeler boşluk yapıyor süspansiyonları bi acayip. cidden ufak şeylerden bile sinir bozucu sorunlar çıkaran bir araç ben kesinlikle önermiyorum. Alınacaksa bu fiyat bandında farklı alternatifler var onlar da değerlendirilebilir.

Özellikle şu tarz familialar değerlendirilebilir bu veya bunun 1.6 ya da 1.5i.

Hem sportif hem ekonomik hem de performanslı bir şey olacaksa

Mazda lantisi fazlasıyla önerebilirim. 1.8 Doch Getrag şanzuman tam bir canavar. Buna rağmen yakıtı çok değil ve parçası ile işçiliği uygun.

ortadaki mazda lantis sanırım o paraya alınabilecek en güzel araba, motor ve ne yakar bilmiyorum ama aşırı karizmatik

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Siz hala piyasa bazında bakıyorsunuz. Lantis alıp satmak isteyeceğiniz bir araba değil. Kaporta ve şase sağlam motor sağlam parçaları sağlam kaza yapmadığın sürece parça dahi aramazsın. Ayrıca fiat palionun veya bu değerdeki bir arabanın tamponu 700 800 TL diye her arabanın böyle olmak zorunda değil ki. Bu arabalar palio gibi arabaların yanında ferrari gibi kalıyor. ek olarak eminim ki iç aksam parçaları daha da ucuzdur ki burada konu ucuz pahalı da değil siz bulunabilirlikten açtınız ben de bulunabileceğini iddia ediyorum her şekilde de kanıtlarım çünkü bulunuyor. Ankaranın araba piyasası belli şahin peugeot fiat vs vs. Öyle alışmışlar piyasası öyle gelişmiş. Yoksa Peugeot 106 206 şahin vs lantisin yanında torostan farksız benim için.
Aile için araba arıyor ama konuyu açan arkadaş. Yoksa gidip gazlamalık haşat Civic Hatchback önermeyi bende biliyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
ortadaki mazda lantis sanırım o paraya alınabilecek en güzel araba, motor ve ne yakar bilmiyorum ama aşırı karizmatik
130 140 km kullanımda 1 lira civarı yakar 100 km 11 litre lpg yakıyor ortalama.

Aile için araba arıyor ama konuyu açan arkadaş. Yoksa gidip gazlamalık haşat Civic Hatchback önermeyi bende biliyorum :)
Çoğu stok civici üzer bu arada lantis. Teknoloji olarak vtec tarzında bir teknoloji kullanıyor.

Aile için de 1.5 Practica en iyi tercihlerden biri olacaktır muhtemelen ama palio falan yok abi cidden önermem açıkçası. İsteyen gelsin bir tur vereyim sonra bir turda palio veya muadiline binsin mazdayı seçmez ise anahtarı direk vereyim ona. (1992 model 323üm için konuşuyorum bu arada) uzun yolda bu kadar rahat yolculuk yaptıran (yaşına göre) çok az araba biliyorum.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu bütçede haşat civic kalmadı hocam
Az kaldı bekliyorum egealarla kapışacaklar yakında . Euro civiclee ucuz kaldı bi. Onlarında tasarımdan kaybediyor oluşu

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,524
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
130 140 km kullanımda 1 lira civarı yakar 100 km 11 litre lpg yakıyor ortalama.

Çoğu stok civici üzer bu arada lantis. Teknoloji olarak vtec tarzında bir teknoloji kullanıyor.

Aile için de 1.5 Practica en iyi tercihlerden biri olacaktır muhtemelen ama palio falan yok abi cidden önermem açıkçası. İsteyen gelsin bir tur vereyim sonra bir turda palio veya muadiline binsin mazdayı seçmez ise anahtarı direk vereyim ona. (1992 model 323üm için konuşuyorum bu arada) uzun yolda bu kadar rahat yolculuk yaptıran (yaşına göre) çok az araba biliyorum.
Mazda 323, Fiat Palio bunlar yurt dışında hurda olup prese giden arabalar zaten. Bu kadar bel bağlamayın çoğu çürümeye başladı o da yoksa metal yorgunluğundan kağıt hale geldiler zaten. Alma imkanınız varsa daha düşük segment ama daha yeni arabalara yönelin söyleyeceklerim bu kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,839
Üyeler
166,281
Son üye
orduluuuuu
Top Bottom