Neler Yeni

ford ka 2001 model 1.3 motor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Forumda PC üzerine takılıyorum diye arabalara ilgim yok değil birsürü ilde birsürü usta tanırım hepsiyle de bu bahsini geçirdiğim arabalar hakkında konuşmuşluğum vardır. Olumsuz yorum duyduğum arabaların hiçbirini önermedim ama sen gelipte Chery tiggo 3 önerdiğim için araba bilgim yok diyorsun bana sırf piyasası yok diye hemde :D Koysun ilana rahat 1 aya satar bir arabanın 2 günde satılması onu güzel yapmaz 40 takla atmalık bir durumda yok kaç defa araba al satı yaptın? Özellikle mazda gibi daewoo daihatsu ssangyyong chery gibi araçların al satını yaptın? Ben tecrübeyle sabit söylüyorum sana artık inanıp inanmamak sana kalmış. Chery ülkede piyasası olmadığı için ucuz zaten, piyasası fiat gibi canlı olsa o arabanın başını verirler 250 bin TL'ye anca. kıçı kırık çürük dolu şanzuman dişlileri frizbi gibi olmuş ölü jeeplere bile fazlasını istiyorlar seçim alacak arkadaşın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi diyeceksindir ki diyeceğini düşünüyorum parçası bulunmaz vs diyeceksen de istediğin parçayı diferansiyel keçesinden tut ön sinyal kolunun ucuna kadar istediğin her parçasını da bulurum en az 3 gün içinde. Bu tür arabaların parçaları 3 5 kuruşluk sanayilerde bulamazsın tofaş şahin gibi oyuncak araba değil bunlar. İnternetten söylersin gelir tepe tepe takar/taktırır devam edersin. Çevremde chery tiggo kullanan 3 kişi var birisi tiyatro öğretmenim diğeri eski okul müdürüm diğeri de karşı komşum, Hepsinin numarasını vereyim ara sor dediklerimin kaçı yalan kaçı gerçek söylesin sana,satmayı düşünüyorlar mı onu da sor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,839
Üyeler
166,281
Son üye
orduluuuuu
Top Bottom