MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,237
1.5 Motorunu aynı fiyat bandında neden önermediğimi sanıyorsun kankaPalio ve renault grubu hakkında düşündüğünüz şeylerin aynısını geely için düşünüyorum hocam
Cherry tiggoya hiç binmedim ama en azından donanım göz dolduruyor ve parçası bulunuyor
Geely için net konuşayım . 1.5 motorlu olana motor yaptık ustamla.
Bir arabanın hiç bu kadar baştan savıldığını görmedim . Her gittiğin usta bu arabayı sallıyor . Benim dükkanım olsa ben de sallarım çok ciddiyim. Alınacak yapılacak binilecek bir araba değil
Durduk yere elektrik arızası veren , hararete bulaşınca kuş serilerinden beter bir araba oluyor . Parça olarakta bir contayı 1 hafta beklemiştik 1.5 motor için gerisini siz düşünün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paliolar zamanının genç arabaları çoğu içine sıçılmış durumda gerçekten önermememin en büyük nedeni de bu ve haklıyım bu konuda yani.Palio ve renault grubu hakkında düşündüğünüz şeylerin aynısını geely için düşünüyorum hocam
Cherry tiggoya hiç binmedim ama en azından donanım göz dolduruyor ve parçası bulunuyor
Geely için net konuşayım . 1.5 motorlu olana motor yaptık ustamla.
Bir arabanın hiç bu kadar baştan savıldığını görmedim . Her gittiğin usta bu arabayı sallıyor . Benim dükkanım olsa ben de sallarım çok ciddiyim. Alınacak yapılacak binilecek bir araba değil
Durduk yere elektrik arızası veren , hararete bulaşınca kuş serilerinden beter bir araba oluyor . Parça olarakta bir contayı 1 hafta beklemiştik 1.5 motor için gerisini siz düşünün
Bizdeki araba belki piyasadaki her arabadan daha kötü haldeydi babam diriltti arabayı yoksa binilecek bir araç değildi zamanına göre
1.2 motorunu da önermem alana 1.6 öneririm performans için
Fiat aracı ülkede yürütmek kolay bunlar da öyle
Kondisyon kısmı değişir hocam ya bizdeki de aşırı iyi değildi koltukları falan hep ben temizlemiştim .
Zaten bunlar artık 20 yaşını geçti normal diyebilirim.
Bu paraya boyaya hiç takılmamalı zaten
Bu arada cidden 1.3 Echo geely ve 1.6 Chery tiggo bulursanız kesinlikle inceleyin. Kafayı yersiniz bu paraya bu arabayı nasıl veriyorlar diye. Normalde japon dışı arabaları pek sevmiyorum ama özellikle tiggo gerçekten SUV olarak çok iyi bir araba.