Normal bence sistemin yetmiyordur
Steam yalan söylüyorAma Steam sistem gereksinimlerine göre yetiyor
Hocam steam sistem gereksinimleri oyun ilk çıktığında sade haline göre yazılıyor sonrasında oyuna çok şey ekleniyor o yüzden yetmiyorsa yetmiyordur.Ama Steam sistem gereksinimlerine göre yetiyor
Haa bunu bilmiyordum teşekkürlerHocam steam sistem gereksinimleri oyun ilk çıktığında sade haline göre yazılıyor sonrasında oyuna çok şey ekleniyor o yüzden yetmiyorsa yetmiyordur.
Benimkinden biraz daha kötü bir işlemci ile Max ayarlarda 20-30 arası alıyor, ben en lowda bile 30u zor görüyorumThe Forest'ın optimizasyon konusunda biraz sıkıntıları var. MX230 ile kasması normal olabilir. YouTube üzerindeki testlerine baktınız mı? Orada durumlar ne?
ekran kartın kötü olduğu normal sayılır forest ekran kartı yiyen bir oyunArkadaşlar Steamde sistem gereksinimlerine baktım ve benim sistemim yeterli gibi gözüküyordu.Ama oyuna girince 800x600 very low oynamama rağmen acayip düşük fps alıyorum.
İşlemci:1035g1
Ram:8 GB
Ekran kartı:MX230
Benimkinden biraz daha kötü bir işlemci ile Max ayarlarda 20-30 arası alanlar var, ben en lowda bile 30u zor görüyorumekran kartın kötü olduğu normal sayılır forest ekran kartı yiyen bir oyun
bilemedim hocam işlemci de pek iyi değil max ayarda 20-30 nasıl alıyor onu da anlamış değilimBenimkinden biraz daha kötü bir işlemci ile Max ayarlarda 20-30 arası alanlar var, ben en lowda bile 30u zor görüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hadi oyuna ekleme geldi diyelim, bu kadar da gelmez yani.