Yardım Forest çok düşük fps alıyorum

XooXen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
439
Arkadaşlar Steamde sistem gereksinimlerine baktım ve benim sistemim yeterli gibi gözüküyordu.Ama oyuna girince 800x600 very low oynamama rağmen acayip düşük fps alıyorum.
İşlemci:1035g1
Ram:8 GB
Ekran kartı:MX230

The Forest'ın optimizasyon konusunda biraz sıkıntıları var. MX230 ile kasması normal olabilir. YouTube üzerindeki testlerine baktınız mı? Orada durumlar ne?

Hocam steam sistem gereksinimleri oyun ilk çıktığında sade haline göre yazılıyor sonrasında oyuna çok şey ekleniyor o yüzden yetmiyorsa yetmiyordur.
Haa bunu bilmiyordum teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

The Forest'ın optimizasyon konusunda biraz sıkıntıları var. MX230 ile kasması normal olabilir. YouTube üzerindeki testlerine baktınız mı? Orada durumlar ne?
Benimkinden biraz daha kötü bir işlemci ile Max ayarlarda 20-30 arası alıyor, ben en lowda bile 30u zor görüyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar Steamde sistem gereksinimlerine baktım ve benim sistemim yeterli gibi gözüküyordu.Ama oyuna girince 800x600 very low oynamama rağmen acayip düşük fps alıyorum.
İşlemci:1035g1
Ram:8 GB
Ekran kartı:MX230
ekran kartın kötü olduğu normal sayılır forest ekran kartı yiyen bir oyun

ekran kartın kötü olduğu normal sayılır forest ekran kartı yiyen bir oyun
Benimkinden biraz daha kötü bir işlemci ile Max ayarlarda 20-30 arası alanlar var, ben en lowda bile 30u zor görüyorum

Hadi oyuna ekleme geldi diyelim, bu kadar da gelmez yani.

Benimkinden biraz daha kötü bir işlemci ile Max ayarlarda 20-30 arası alanlar var, ben en lowda bile 30u zor görüyorum

Hadi oyuna ekleme geldi diyelim, bu kadar da gelmez yani.
bilemedim hocam işlemci de pek iyi değil max ayarda 20-30 nasıl alıyor onu da anlamış değilim
youtube da cs fps testi videosu var aynı sistemle cs yi bile akıcı oynatamıyor

Geri