Neler Yeni

Form - Oyun Anket 18+ yaş

glisendo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Zehra AKGÜL
Merhabalar, yüksek lisans tezim için 5 dk lık anketimi yapabilir misiniz?
Yürütmekte olduğum yüksek lisans tez çalışmama anketi doldurarak ve linki çevrenizle paylaşarak katkı sağlayabilirseniz çok memnun olurum. Desteğiniz için teşekkür ederim.
Anketi sadece 18 yaş üzeri ve dijital oyun oynayan kişiler cevaplamalıdır.
s1.gif

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Sercan SAYİT
Doldurdum ama cidden çok uzun ve sıkıcı geldi bana açıkcası. Umarım benim gibi düşünenler olsa bile sabredip bitirebilirler çünkü bir yerde kapatıp bırakmayı bile düşündüm.

glisendo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Zehra AKGÜL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doldurdum ama cidden çok uzun ve sıkıcı geldi bana açıkcası. Umarım benim gibi düşünenler olsa bile sabredip bitirebilirler çünkü bir yerde kapatıp bırakmayı bile düşündüm.
Çok teşekkür ediyorum. Evet şahsen ben de sıkıldım hak veriyorum. Sorular ekleme çıkarma yapamayacağım sorular olduğu için bu şekilde göndermek zorundaydım. Sağolun. Umarım

TahinPekmez

80+ Silver
ben katildim cok da sıkıcı degil. anlamlida, sevdim.

The Semih

80+ Gold
Bu muhappet ne arkadaşlar sürekli yüksek lisans anketi diye konu açıyorlar son zamanlarda ?

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bir öneri "kararsızım" seçeneğini koymamanız olacaktır, sadece 4 seçenek (Hiç Katılmıyorum, Katılmıyorum, Katılıyorum ve Tamamen Katılıyorum) olarak bırakmanızdır.

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
alp
Hocam yarısında baygınlık geçirdim kusura bakmayın

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bu muhappet ne arkadaşlar sürekli yüksek lisans anketi diye konu açıyorlar son zamanlarda ?
Arkadaş sürekli bu başlıkta anket açıyor raporladım ama modlar ya bakmıyor ya da ciddiye alınacak bişey değil

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Bir öneri "kararsızım" seçeneğini koymamanız olacaktır, sadece 4 seçenek (Hiç Katılmıyorum, Katılmıyorum, Katılıyorum ve Tamamen Katılıyorum) olarak bırakmanızdır.
Ben sanırım anketin yarısında kararsızım seçeneğini kullandım güzel seçenek aslında niye beğenmediniz ki 😅

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben sanırım anketin yarısında kararsızım seçeneğini kullandım güzel seçenek aslında niye beğenmediniz ki 😅
Dediğiniz sebepten dolayı hocam, genellikle anketlerde konulmaz çünkü anketi cevaplayan kişiyi daha iyi konumlandırmak için bir tarafa yakın tutmaya zorlar.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Dediğiniz sebepten dolayı hocam, genellikle anketlerde konulmaz çünkü anketi cevaplayan kişiyi daha iyi konumlandırmak için bir tarafa yakın tutmaya zorlar.
Favori seçeneğimdi oysa mükemmel bir kararlılıkla kararsızım seçeneğini işaretleyerek devam ediyordum :)

glisendo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Zehra AKGÜL
hepsi benim :( kısa sürede 70 kişi bulmam lazım bu sebeple burayı meşgul ettim az kaldı kusura bakmayın ve teşekkür ediyorum dolduran herkese
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş sürekli bu başlıkta anket açıyor raporladım ama modlar ya bakmıyor ya da ciddiye alınacak bişey değil
Raporlama sebebinizi anlamadım. Doldurmak istemeyen doldurmuyor zaten.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
hepsi benim :( kısa sürede 70 kişi bulmam lazım bu sebeple burayı meşgul ettim az kaldı kusura bakmayın ve teşekkür ediyorum dolduran herkese
Mesaj otomatik birleştirildi:

Raporlama sebebinizi anlamadım. Doldurmak istemeyen doldurmuyor zaten.
Bu konuyu bir kaç kere açtığınız için raporladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,228
Üyeler
161,002
Son üye
sserhatgezer
Top Bottom