Format Atamıyorum Monster Notebook

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
858
Bilgisayar sorunsuz çalışıyor. Ama Windows 11'e yükseltmemiz gerek. Format atamıyoruz. Aşağıdaki görseldeki gibi 1 saniye dönüyor sonra donuyor ve öyle kalıyor. Usb'den boot edemiyoruz. 2 farklı usb denedik. İkisinde de aynı sorun var.
1000086844.webp

Bi allahın kulu yok mu yardım edecek ya. Kardeşim şehir dışına gidecek bilgisayarına acil format atmamız lazım

olmuyor. usb'den boot ederken görseldeki gibi donuyor. yükseltme yaparken de her seferinde %46'da donuyor. devam etmiyor.

Ssd bozuk olabilir mi hocam?

Ssd bozuk olabilir mi hocam?
hocam ssd sağlığı mükemmel durumda. ayrıca başka hiçbir şekilde sorun çıkarmadı. 300 gb dosya kopyalayıp yedekleme yaptık. oyunlarda veya normal kullanımda da bir sorun görünmüyor. 2-3 saniyede açılıyor sistem. ama format atarken ve windows update esnasında donuyor sfc /scannow yaptık düzelmedi.

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Çözüm için monster notebook'unuzu sert bir şekilde duvara vurmanız yeterlidir. bu monster başka hiçbir işe yaramaz. adamlar sitesinde bios güncellemesi bile vermiyorlar. zaten aldığımız zamanlarda da freedos gelmişti. format atmakta baya bi zorlanmıştık bios yüzünden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,388
Üyeler
198,552
Son üye
ercans55
Geri