Bthn_Klkc
80+
- Katılım
- 7 Eylül 2022
- Mesajlar
- 360
- Reaksiyon skoru
- 137
Format ekranında hiçbirşey yoktu o ileri ileri dediğimiz kısımda böyle olduEkran değil sanırım ekran kartı bozulmuş.
Kablolar tam takılı ise işlemci onboard grafik olan model ise ekran kartını çıkartıp onboard (dahili grafik) üzerinden görüntü almayı deneyin.
Parçanın arızalanmayacağı anlamına gelmez. Bilgisayar işinde arıza tespiti tek tek parça deneyerek çözümleyebilirsiniz.Format ekranında hiçbirşey yoktu o ileri ileri dediğimiz kısımda böyle oldu
Umarım başka bir durum vardırformat atmanızı bekleyip öyle bozulmuş bir ekran kartı görüyorum ya ultra şansız bir insansınız ya da başka bir durum var.
Pcye reset attım o ekranda şuan böyle bozuk değil değil mi ekran kartıformat atmanızı bekleyip öyle bozulmuş bir ekran kartı görüyorum ya ultra şansız bir insansınız ya da başka bir durum var.
Umarım başka bir durum vardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pcye reset attım o ekranda şuan böyle bozuk değil değil mi ekran kartı
format atarken driverler gidiyor geliyor ondan kaynaklanıyor olabilir çünkü driver yüklerken de böyle aptallaşıyor ekranHahaha kalbim yerinden çıktı. Neden öyle oldu acaba