Çözüldü✓ 2. EL EKRAN KARTI ALDIM DRIVER KURDUKTAN SONRA EKRAN GITTI

Windows'un AMD güncellemelerini kaldır. Bozabiliyor o da.
aa evet bak ekran kartımı ilk aldığımda software ile ekran kartı driveri uyuşmuyordu windowsun amd güncellemesini kaldırınca devre dışı bırakınca çözüldü bunu dene kesinlikle.

Win güncelleme ile otomatik kart diveri indiriyor ama senin yüklediğin driver ile çakışıyor bu yuzden win üzerinden devre dışı bırakıp temiz kurulum yapman gerek

Hocam o guncellemeyi yuklemesin diye gittim gizledim o guncellemeyi ancak bu sefer amd nin driveri kurduktan sonra yine gitti

Onu araştırıp bulsana kuzen. Onu kaldırmak için ayrı bir seçenek vardı. Google'dan bak bir ister.

Son düzenleme:
Başlıktada dediğim gibi dün 2. Elden gigabyte rx 6600 almıştım önceden adamdan çalışırken videosunu istemistim attı yani çalışması gerekiyo aldım ve eve gelip taktığımda ilk basta eski driver kurulu olduğundan ekran gelmedi güvenli modda ddu ile temizledim ve yeniden başlattım ve ekran geldi çalışıyordu ama sonra amd driver kurduğumda yine gitti bu sefer yine ddu ile sildim ve daha eski sürümlerı yükledim ancak yine gitti sonra gittim format attım bu seferde windows güncellemesi yaparken ekran gitti sonra yine tertemiz format attım yine driver kurduktan sonra gitti ne yapmalıyım acil yardım edin
Driverlerde problem var muhtemelen kartta degil

reddit.com/r/AMDHelp/comments/1gkjsi0/rx_6600_drivers_crashing/

24.7 surumunu denedin mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran gittiginde bilgisayar hala calisiyor mu?

Driverlerde problem var muhtemelen kartta degil

reddit.com/r/AMDHelp/comments/1gkjsi0/rx_6600_drivers_crashing/

24.7 surumunu denedin mi

ekran gittiginde bilgisayar hala calisiyor mu?
bilgisayar gittiğinde bilgisayar hala çalışıyor hatta chrome uzaktan masaustu ile baglandigimda ekran geliyo ama çözünürlük falan filan hiçbirsekilde değistiremiyorum ekranı görmüyor bilgisayar
24.7 kuruyorum şimdi

Son düzenleme:
bilgisayar gittiğinde bilgisayar hala çalışıyor hatta chrome uzaktan masaustu ile baglandigimda ekran geliyo ama çözünürlük falan filan hiçbirsekilde değistiremiyorum ekranı görmüyor bilgisayar
24.7 kuruyorum şimdi
Kurarken internet bağlantısını kesmeyi dene birde

Sorunu galiba buldum windows güncelleştirmeleri arasında "Advanced Micro Devices, inc. - Display 32.0.12033.1030" Güncellemesini yüklerken ekran gidiyor
Cözumunu bilen varmi?

Hdmi
regeditten kapatacaksın sürucü için güncellemeleri o zaman düzelir windows bazen hatalı sürücü kuruyor

Başlat -> çalıştır -> regedit yazıp enter'e basın. Açılan sayfada kırmızı ile gösterdiğim adrese aşağıdaki adresi yapıştırın.

Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching

Varsayılan olarak değer 1 dir yani açıktır kapatmak için değeri 0 sıfır yapın.

2. Adım
Başlat -> çalıştır -> regedit yazıp enter'e basın. Açılan sayfada kırmızı ile gösterdiğim adrese aşağıdaki adresi yapıştırın.

Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows

Windows -> sağ tık -> yeni -> anahtar -> yeni anahtar oluşacak ve yeni anahtar adını WindowsUpdate olarak değiştirin.
WindowsUpdate 'ye tıklayın sağ tarafta yeni -> anahtar -> DWORD (32 bit) değeri oluşturun.
Oluşturduğunuz anahtarın adını ExcludeWUDriversInQualityUpdate olarak değiştirin.
ExcludeWUDriversInQualityUpdate anahtarına çift tıklayın ve değerini 1 yapın.

bunları yaptıktan sonra windows update bak eğer sürücü güncellemeleri dahil değildir mânasında bir şey yazıyorsa işlem tamam demektir

Hocam kurdum ancak yine görüntü gitti telefondan bağlandım ve monitorü Bilinmeyen monitor olarak adlandırmış çözünürlük falan değişmiyor falan
Okuduğum kadarıyla hard format attım düzeldi diyen var, device managere girdim eski sürücüleri temizl dim oldu diyen var, ekran kartı çıkışını dpden aldım düzeldi diyen var
Çok uğraştıracak gibi sanki iade taraftarıyım bende adam kabul ederse

Geri