tamamdır kaspersky ı indereceğim sağolunArkaplanda çok uygulama çalışıyorsa temiz bir başlangıç iyidir. Kaspersky ve MBAM ile taratırsanız büyük ihtimal bulur varsa.
bulursa temizler zaten.tamamdır kaspersky ı indereceğim sağolun
ama bende malwarebytes var onu dün taramıştım çıkmamıştı bi virüsbulursa temizler zaten.
anladım. sistem özelliklerinizi ve düşük fps aldığınız oyunu yazarsanız normal olup olmadığını anlayabilirimama bende malwarebytes var onu dün taramıştım çıkmamıştı bi virüs
Format atmak değilde gereksiz dosyalar pc yi kasar onları temizleseniz daha iyi fps alırsınız tabii ki. Bide Windows un ince ayarları var. Unlost un kanalında var fps attırma diye. İzle ve onları yapmanı öneririmben valorantta 100 fps alıyodum artık 30 - 40 fps alıyorum galiba bilgiasyarımda virüs var yada bitcoin mining veya bu virüsler yoksa yinede artarmı
oyun valorantanladım. sistem özelliklerinizi ve düşük fps aldığınız oyunu yazarsanız normal olup olmadığını anlayabilirim
duzenleme: yazmışsınız zaten. pardon.
Ben arkaplan uygulamalarının sebep olduğunu düşünüyorum.
ve hayır arka planda hiçbişey yok sadece valorant açıkanladım. sistem özelliklerinizi ve düşük fps aldığınız oyunu yazarsanız normal olup olmadığını anlayabilirim
duzenleme: yazmışsınız zaten. pardon.
Ben arkaplan uygulamalarının sebep olduğunu düşünüyorum.