bilgisayarım cok kasıyor

muhtemelen format usb si kurmayı bilmiyordur ve pc ciye 500 lira vermek istemiyordur
Hocam format evde nasıl atıluyor ayarlardan bi kere atmıştım her şey silinmişti oda olurmu pc den çok az anlarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Format atmak dünyanın en kolay işlerinden birisi. Kendiniz kolayca yapabilirsiniz.
Nasıl atıluyor yt sen falan bakmıştım bi türlü yapamadım

Hocam format evde nasıl atıluyor ayarlardan bi kere atmıştım her şey silinmişti oda olurmu pc den çok az anlarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl atıluyor yt sen falan bakmıştım bi türlü yapamadım
İhtiyacınız olan tek şey 16gb flashbellek. Gerisini windows'un kendi sitesinden ISO dosyasını indirerek yapabilirsiniz. Detaylarda yardımcı oluruz :)

İhtiyacınız olan tek şey 16gb flashbellek. Gerisini windows'un kendi sitesinden ISO dosyasını indirerek yapabilirsiniz. Detaylarda yardımcı oluruz :)
İnstagramını verir misin zahmet olmassa ordan konuşalım

Videoda anlatılıyor. Bir tane 16 GB Flash bellek ile atabilirsin.

Ayrıca bilgisayardan anlamıyorum dediğin için yazıyorum, özel mesajdan yazarsan ve senin için de uygunsa Teamviewer vb. ile bilgisayara bağlanıp sürücü güncellemeleri, ince ayar vb. yapabilirim. Hatta virüs taraması da yapabilirim çok anlamıyorsan.

Ama sorun donanımsal yani sıcaklık vb. kaynaklıysa çözüm bulamam.

Videoda anlatılıyor. Bir tane 16 GB Flash bellek ile atabilirsin.

Ayrıca bilgisayardan anlamıyorum dediğin için yazıyorum, özel mesajdan yazarsan ve senin için de uygunsa Teamviewer vb. ile bilgisayara bağlanıp sürücü güncellemeleri, ince ayar vb. yapabilirim. Hatta virüs taraması da yapabilirim çok anlamıyorsan.

Ama sorun donanımsal yani sıcaklık vb. kaynaklıysa çözüm bulamam.
Saolun hocam sıcaklıktan kaynaklı değil

Geri