Neler Yeni

Format atmama rağmen hâlâ FPS düşüklüğü yaşıyorum

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Evet. Mesela fortnite da hep oyun kasıyor. Menü de 144 ama oyun içi 70 60 bazen 30'a düşüyor.
Sisteminiz de arka planda çalışan oyun dışında ki tüm programları kapatıp, tekrar deneyiniz.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Hepsini nasıl görüp kapayabilirim?
Görev yöneticisi üzerinden bulup kapatabilirsiniz. Öneri olarak görev yöneticisi başlangıçta açılan programları devre dışı bırakıp sistemi yeniden başlatıp sadece Valorant oyununa girerek tekrar test edebilirsiniz. Ve oyunda ki ekran seçeneği tam ekran olması iyi olur.

Rikka

80+ Bronze
Görev yöneticisi üzerinden bulup kapatabilirsiniz. Öneri olarak görev yöneticisi başlangıçta açılan programları devre dışı bırakıp sistemi yeniden başlatıp sadece Valorant oyununa girerek tekrar test edebilirsiniz. Ve oyunda ki ekran seçeneği tam ekran olması iyi olur.
Valorant oynamıyorum ama fortnite da deneyebilirim.

kırmızışarapp

80+ Silver
Yaptım ama değişen bir şey olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce 3600x ile 2070 birbirine tam yetiyor diye almıştım. 2k ya alırsam FPS daha da düşmez mi?
Ben işlemciyi 5600x sandım. Büyük ihtimalle dar boğaz oluyor. 2k ya alırsan sorun çözülür gibi.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
Gamer'lar için hazırlanmış olan modlanmış işletim sistemlerini kurup kullanırsanız Fps değerleriniz vs. yükselecektir. Arka planda çalışan gizli servis yığınlarından kaynaklı olarak donanımlara ek yük getiren bu hizmetlerden kaynaklı olarak düşüşler kesin olacaktır.
Birde Advanced system care adlı program üzerinden Turbo game mode ayarlarını yaparak hızları optimize edebilirsiniz bununla ilgili bir çok program ve uygulamalar var ancak kolay diye ben ASC'i özellikle önerdim + Modlu sistemlerde keza performans sağlayacaktır yeterki doğru bir sistem kurulsun gerisi kendiliğinden gelir. İyi forumlar. :)
nereden bulabiliriz ve windows 11 modlusu olanı istiyorum

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
İşlemcinin cbp ayarını biostan açın tekrar bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bedirhan AYHAN
İşlemcin ekran kartını besleyemiyor. Özellikle işlemci tabanlı oyunlarda fps düşüşleri darboğaz gibi sorunlarla karşılaşabilirsin. Grafik ayarlarını yükseğe almanı öneririm bir nebze düzelmeyi farkedeceksin.

Rikka

80+ Bronze
İşlemcin ekran kartını besleyemiyor. Özellikle işlemci tabanlı oyunlarda fps düşüşleri darboğaz gibi sorunlarla karşılaşabilirsin. Grafik ayarlarını yükseğe almanı öneririm bir nebze düzelmeyi farkedeceksin.
Yani saydığım oyunlarda bütün ayarlar en yüksekte ama hâlâ düşük.

Top Bottom