Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 15,822
Çünkü ardından hemen yanında ki seç butonuna basıp iso'yu seçecen.Seçince başlat diyemiyorum
Çünkü ardından hemen yanında ki seç butonuna basıp iso'yu seçecen.Seçince başlat diyemiyorum
USB ile seç dedim Microsoft şeyindeDisk yada ISO Yansısı (Lütfen seçin) bunu seç ardından yanında ki seç butonuna bas oradan iso dosyasını seç.
Anlamadım. Sen Windows 10 iso dosyasını indirdin mi? İndirdiğin dosyanın fotoğrafını atabilirmisin?USB ile seç dedim Microsoft şeyinde
Hocam Windows 10 kurulum varya orda USB ve ıso dosyası var ben USB seçtim.Anlamadım. Sen Windows 10 iso dosyasını indirdin mi? İndirdiğin dosyanın fotoğrafını atabilirmisin?
İSO dosyasını seçecektin. İSO dosyasını seçip indir.Hocam Windows 10 kurulum varya orda USB ve ıso dosyası var ben USB seçtim.
Ama şey DVD diyor bende DVD yokİSO dosyasını seçecektin. İSO dosyasını seçip indir.
Evet DVD diye gözükür ama bu önemli değil İSO dosyasını RUFUS ile USB'ye yazacağızAma şey DVD diyor bende DVD yok
Tamam hocam kusra bakma bilmiyorum bu tür konularıEvet DVD diye gözükür ama bu önemli değil İSO dosyasını RUFUS ile USB'ye yazacağız
İSO'yu seç bu yüzden sorun olmaz.
Hiç önemli değil forumun amacı bu zaten bilmeyen kişilere yardım etmek.Tamam hocam kusra bakma bilmiyorum bu tür konuları
Hocam attı içine USB nin kapattım pcyi biosdayım şuan.Hiç önemli değil forumun amacı bu zaten bilmeyen kişilere yardım etmek.![]()
Biosdan bir ayar yapma daha kolayını söyliyeyim. Bilgisayar açılırken art arda F12 tuşuna bas bi ekran gelecek oradan başında UEFI yazan usb'yi seç ve enter tuşuna bas kurulum başlar.Hocam attı içine USB nin kapattım pcyi biosdayım şuan.
Şuan Windows kurulum yapıyorBiosdan bir ayar yapma daha kolayını söyliyeyim. Bilgisayar açılırken art arda F12 tuşuna bas bi ekran gelecek oradan başında UEFI yazan usb'yi seç ve enter tuşuna bas kurulum başlar.
Derken? Başladı mı kurulum hangi ekrandasınız şuan?Şuan Windows kurulum yapıyor