Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
- Reaksiyon skoru
- 16,068
doğrudur.tamamdır sadece yedeklemem yeterli o zaman
doğrudur.tamamdır sadece yedeklemem yeterli o zaman
dostum bir şey daha soracaktım şimdi ben homea geçeceğim içi haliyle tekrar deneme sürümünde kalacağım (önceden de deneme sürümüydü)doğrudur.
arkaplanın siyah oluyor olması lazım. ya da orijinali neyse ona dönüyordur. öyle hatırlıyorum. windowsun kapanma durumu da yok.dostum bir şey daha soracaktım şimdi ben homea geçeceğim içi haliyle tekrar deneme sürümünde kalacağım (önceden de deneme sürümüydü)
diyelim bir arka planım var 30 gün içinde o gidecek mi yoksa sadece onu değiştirme yasağım mı olacak
bir de windows kapanır vs diyorlar halbuki ben 6 aydır kullanıyorum deneme sürümüyle
benim arka planım değişmemişti ama 6 ay boyunca aynı kaldı siyaha vs dönmediarkaplanın siyah oluyor olması lazım. ya da orijinali neyse ona dönüyordur. öyle hatırlıyorum. windowsun kapanma durumu da yok.
deneme şeklinde kullanmadığım için bilmiyorum. tahminen söyledim.benim arka planım değişmemişti ama 6 ay boyunca aynı kaldı siyaha vs dönmedi
peki yine de teşekkürlerdeneme şeklinde kullanmadığım için bilmiyorum. tahminen söyledim.
sağ ol dostum cevapladığın için1-) Sistemine Bağlı Olarak Pro Veya Home Tercihi Yapabilirsin Ben Home Kullanıyorum Gayet Memnunum
2-) Bence Çok Önemli Dosyaların Var İse Bir Flash`a Yedekle Komple Format At Daha Sağlıklı Olur. Senin Tercihin
3-)Format Atmak İçin Donanım Arşivinin Hazırladığı Metine Bak Derim Aşağıya Bırakıyorum.
Windows 10'a Nasıl Format Atılır? (Resimli Anlatım) | Donanim Arşivi (donanimarsivi.com)
Ne Demek İyi Günler .peki yine de teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sağ ol dostum cevapladığın için