Neler Yeni

Format nasıl atarım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Miraç
Samsung bir laptop var. Ona nasıl format atabilirim. 32 bir 64 bit yapmak istiyorum

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Youtube'da rehber videolar var. Bir adet USB bellek yardımı ile yapabilirsiniz.

Emre Baş

80+ Gold
en az 8 gb usb olması lazım you tube bak öçk kolay anlarsın hmen kolay işlem

Windows kaç yüklü laptopta ve laptop modelini yazar mısın?

cemil1290

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Cemil Yılmaz
Samsung bir laptop var. Ona nasıl format atabilirim. 32 bir 64 bit yapmak istiyorum
Kullandığın Windows sürümün hangisi ise onu Microsoft sitesinden indirebilirsin. Windows 10 yükleme launcher dosyasını indirip çalıştır . Sonra kullanım koşullarını kabul et. Sonra versiyonu seç (pro64,pro32,home64,home32 gibi ama sen 64 yapacağın için pro64 seç) sonra ISO olarak indirme yöntemini seç yüklendikten sonra ISO dosyasını daemon tools ya da bir arşiv programı ile çıkart sonra çıkarttığın klasörde bulunan setup.exe dosyasını aç sonra (aman kurulumda Türkçeyi seçmeyi unutma) ileri ileri butonlarına tıkla . Bilgisayar kapanıp açılabilir . İşlem sona erdikten sonra ilk kurulum yapman gerekecek. Sonra mail falan gir kurulumu bitir ekran kartı , kulaklık sürücülerini yüklemeyi unutma. Teşekkür ederim .

Death Mark

80+ Bronze
Bir Usb belleğe kuracağın Windows ISO dosyasını Rufus adlı programla NTFS biçimde yazdırıyorsunuz. Usbyi taktıktan sonra laptobun hangi tuşla boot ediliyorsa usb belleği seçerek devam ediyorsun. Kurulum seçeneklerini soruncak özel diyip diski biçimlendirip uygun adımları takip ederek işlemi tamamlıyorsun. En basitçe böyle anlatılabilir.

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
yakınında pc ci varsa git bi dvd al yada flah disk götürüp atmasını iste 15 20 tl arası değişir arkadaşlarında dediği gibi telefondan rehber videolar var yardım alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,015
Üyeler
164,764
Son üye
aytekincapku
Top Bottom