format nasıl atılır

raguee

80+
Reaksiyon skoru
124
sadece ssd'ıme format atmak ıstıyorum temız wın kurmak ıcın nasıl yapıcagımı bılmıyorum yardımcı olursanız sevinirim

İnternete yazmayı dene.

Forumda saçma sapan konular açılıyor. Ben yardım istiyorum. Geçen haksız olduğunu kabul edince içinde bana karşı bir uhde kaldı sanırım dostum. Yaşını da merak ediyorum.
Dostum 21 yaşındayım. Format atmayı bilmiyorsan internette milyonlarca video var. Videoları izlemeniz sizin için daha iyi olur. Geçen dediğin ne zaman? Hangi konu?
Araştırmayı öğrenin biraz. Madem siz "araştırma" kavramını bilmiyorsanız buyrun;

Format tan önce format usb si hazırlamanız lazım. Bunun için ise win10 kuracağınızı varsayarak Microsoft un sitesindeki tool ile usb hazırlamanızı şiddetle öneririm. Hem en güncel sürüm oluyor hem basit hemde iki saat düzgün link bulma ile uğraşmıyorsunuz. Format işlemi ie anlatılacak tarz dan değil onun için gerçekten video izlemeniz lazım.

başlat menüsünde shifte basarak yeniden başlat de açılan pencerede sorun gidere tıkla orada sıfırla, fabrika ayarlarına dön gibi bir şey yazıyor ona tıkla. arkadaş haklı bu arada format için videolar daha yardımcı olur. zor bişey değil

Geri