Format sonrası fps düşüş hafif bir kasma oyunda.

La driver programı mı yükledim yoksa xd.

Sizin ki daha yüksek hocam. Siz BİOS güncellemesini yaptınız sanırım ekran kartı sürücülerini de kendi sitesinden indirdiniz, şimdi ekran kartı ayarlarını sıfırlayın, o ayar yaptığınız kısmı bir de öyle deneyin.

O ayar yaptığım kısmı nasıl sıfırlıyorum :D

cinebech r20 puanım 3475 falan cikiyor ben ise 3700x 2080ti
adamda 4563 pts cikiyor. 3700x 2060 ile deniyor.

Onda Cpu Run [x]
ve CPU (Single Core
ve MP Ratio yazıyor.

Bende sadece Cpu Run [x]

Aynı program versionu cinebech r20.060
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

La driver programı mı yükledim yoksa xd.
Ya sorma driverları indirmiştim zaten bilmediğim bir şey vardır diye onu da indirdim oda her şeyi yeniden indirdi falan filan :D

ryzenmaster uygulamasındaki değerler
işlemci fanım ryzenın 3700x yanında çıkan
ve 1 sene oldu ekim 2019 da topladım
henüz işlemci macun değiştirmedim içinde ne kadar geldiyse o var bide içi tozlanmış olabilir 1 sene de

Ekler

• ryzenmaster uygulamasındaki değerler.png
    ryzenmaster uygulamasındaki değerler.png
    422.3 KB · Hit: 93

Onda Cpu Run [x]
ve CPU (Single Core
ve MP Ratio yazıyor.

Bende sadece Cpu Run [x]

Ya sorma driverları indirmiştim zaten bilmediğim bir şey vardır diye onu da indirdim oda her şeyi yeniden indirdi falan filan :D

henüz işlemci macun değiştirmedim içinde ne kadar geldiyse o var bide içi tozlanmış olabilir 1 sene de
Biraz ayar kısımlarında gezin illa bulursunuz yada internetten bakın. Ayarları nasıl sıfırlayacağınıza.

Dostum bende yaşıyorum fornite sorun 150 FPS alıyordum birden 30 a düştü oyunda sorun var

hafif dedıgın 180 FPS düşmüş :D

Ya anlık işte :D

Dostum bende yaşıyorum fornite sorun 150 FPS alıyordum birden 30 a düştü oyunda sorun var

Sistem özelliklerin ne ki?
Ama her zaman full ayarlarda kullanıyordum.

Biraz ayar kısımlarında gezin illa bulursunuz yada internetten bakın. Ayarları nasıl sıfırlayacağınıza.

Yaptık bakalım deneyeceğim.

Yukarıda attığım boştayken ısı değerleri falan. Gerek var dimi 1 sene oldu ve işlemci macunu ne zaman yenilenir. Ve işlemciyi satın aldığımdaki işlemci macunu yeterli midir?
Ve bilgisayarcı ekran kartı ve islemci macunu yenileriz dedi.? Ekran kartına ellettireyim mi

Onda Cpu Run [x]
ve CPU (Single Core
ve MP Ratio yazıyor.

Bende sadece Cpu Run [x]

Kesin ondan oldu formatla ama driver uygulaması kullanma,

Oha yok artık burada da mı buldunuz haha canım benim sağolasın. Fortnite da daha önce 220 240 alıyordum. Suan alamıyorum format sonrası full ayarlarda problem yaşıyorum. Kasma efsane hemde !

Bilgisayarcıya temizletmeye gidecektim normalde kasayı islemci macun falan.
Bu format öncesi.
Sonra bugun bi bakındım fiyat falan. Bios guncellemeyi sordum hepsi beraber 200 yaparım dedi. icim acıdı temizletmeye 100tl demişlerdi.
Bios güncellerken nasıl yapacağım ki ? Bir şey olmasın 2k anakartım var.

F3 de suan. f4 f5 f6 f7 gibi son sürüme kadar mi yükleyeceğim. Usb falan atıyorsun yazıyordu internette.
benim kuzen exe gibi setup kurmuş nasıldır ki benim?
Bir araştırabilir misin yukarıda marka model var
Hocam bios kurma videoları izle basit zaten. Biz patates sistemimizde ki 4 gb ramimizi çaldırmamak için mahalle pccülerine gitmiyoruz sende gitme kendin yap.

Kesin ondan oldu formatla ama driver uygulaması kullanma,

ya başka oyunlarda problem yaşamıyorum ama hafif bi ısınmadan dolayı herhalde kasma var ya anlamadım gitti. bi temizlik şart sanırım.

Hocam bios kurma videoları izle basit zaten. Biz patates sistemimizde ki 4 gb ramimizi çaldırmamak için mahalle pccülerine gitmiyoruz sende gitme kendin yap.

başında dururum ya zaten. Bios 'u hallettim bu arada.

Son olay: İşlemci ve ekran kartı macunları değiştirildi.
Ve isviçreden yılbaşında geldiğimde işlemcinin üstündeki fan uçaktan dolayı hafif bi tık çıkmış 2mm kadar bir pay vardı.
Ve suan boşta %45
Oyunda %80 85 arası.

Ve fps 'im de tamamen düzeldi.
Ve msi afterburner kurdum oyuna girerken falan %70 80de calıştırmamı söyledi.
Belki format sonrası ekran kartımın fanlarını çalıştırmadı.

Geri