Format sonrası İnternet yavaşladı

saizens

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
79
Merhaba arkadaşlar sisteme format attım Windows10 PRO 2H21. Fakat internetim çok yavaş, formatı ilk attığım da ethernet driveri yüklü değildi yükledim, ve adaptörden bağlanıyorum, acaba bu sorunu nasıl cozebilirim? telefonumda falan gayet hızlı, sistemden kaynaklı oldugunu dusunuyorum

Senin probleminle alakası var mı yok mu bilmiyorum ama bir ara 1-2 ay kadar benzer sorun yaşadım. 3-4 kez arıza kaydı açtım saha ekipleri geldi kontrol etti falan çözüm olmadı. Telefonda hızlıyken pcde yavaştı internet. Daha önce msi dragon center uygulamasını yüklemiştim kullanmıyorum diye kaldırdım. Sonra internetim normale döndü. Meğer dragon center kısıtlıyormuş internetimi. Bir fikir olarak varsa yüklü uygulamaları gözden geçirebilirsin.

Merhaba arkadaşlar sisteme format attım Windows10 PRO 2H21. Fakat internetim çok yavaş, formatı ilk attığım da ethernet driveri yüklü değildi yükledim, ve adaptörden bağlanıyorum, acaba bu sorunu nasıl cozebilirim? telefonumda falan gayet hızlı, sistemden kaynaklı oldugunu dusunuyorum
Modemindeki değerler nasıl? ve adaptörden dolayıda olabilir belki ne zamandır kullanıyorsun ve modeli ne?

Geri